Posted in Relatari

AG Weinberger, o legenda vie …

Ma uitam la TVS la o emisiune culturala, in care invitat era Mircea Bradu. Prezenta o carte care va fi lansata maine, de la ora 18:00 in Sala Mare a Primariei – Traian Mosoiu. Am sa merg acolo. Se anunta a fi o carte foarte interesanta “care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca nimanui”.

Din cate stiam eu, aceasta carte urma sa fie lansata alaturi de alte doua carti, printre care si “Dintotdeauna pentru totdeauna” a lui Florin Budea (La multi ani 🙂 ).  

Imediat dupa ce emisiunea a luat sfarsit, pe post a aparut un videoclip al lui AG Weinberger. Mi-a adus aminte de o cina de pe vremea cand eram in ASUO (prin 2004), la care am participat alaturi de Claudia Mang, Harry Tavitian, Lucian Silaghi (directorul Teatrului de Stat Oradea) si el. A fost o seara de neuitat!

Am gasit si piesa lui AG Weinberger. Superba! Ce valori avem si nu le stim aprecia decat atunci cand nu mai sunt printre noi.

Totusi, sper ca fanii muzicii de calitate sa il stimeze asa cum se cuvine in fiecare zi, nu doar postmortem!

AG Weinberger, o legenda vie …

One thought on “AG Weinberger, o legenda vie …

  1. ooh Alina, ce momente frumoase evoci tu acolo!.. A fost incredibil concertul lui Harry in seara aceea, si mai frumos a fost sa vad o sala plina de studenti insetati de muzica de calitate. Si compania lui AG Weinberger a fost o nemaipomenita surpriza.

    🙂 sa vina si mai multe!
    pupici

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s