Posted in Oameni deosebiti, Party, Relatari

Revista presei!

Balul Balurilor UNIFEST, organizat de ASUO, la care am participat ieri, de data aceasta doar ca spectator, mi-a adus aminte din nou de vremurile frumoase ale studenţiei.

Desigur, aşa cum era firesc, astăzi am aşteptat reacţiile presei faţa de acest eveniment. Deşi, după cum spuneam am fost un spectator într-o sală cu peste 700 de studenţi, aflu azi în ediţia on-line a BIHOREANUL – ului că am fost de fapt membru al juriului: http://www.bihoreanul.ro/studenti-bihoreni/bobocii-de-la-economice-au-cules-toate-titlurile-de-miss-si-mister-unifest-2008-3488647. Mulţumesc :). De unde au scos informaţia doar ei ştiu, dar drăguţ din partea lor. E interesant când afli din presă ce ţi se întâmplă. Sper să nu fie foarte dese aceste situaţii. În linkul de mai sus veţi găsi şi poze de la bal!

În sfârşit, ASUO s-a  dovedit încă o dată o asociaţie puternică, cu evenimente de calitate. Şi nu doar atât, membrii ASUO, atât noi, cât şi cei vechi, au fost împreună, exact ca în vremurile bune: Claudia Mang, Ovidiu Coman şi Simina Coman, Adi Domocoş, Ştefan Postol, Alex Mang dar şi organizatoarea specială Raluca Fonoage.

La mulţi ani, ASUO!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s