Posted in Relatari

Maşinuţa mea …

… ţi-am luat ulei HEXOL, HEXOL, să nu îl mai schimbi nicicând!

Vă mai amintiţi de reclama aceasta ? Eu cu siguranţă mi-am amintit-o azi, când dupa mai bine de un an şi două luni de când o am, maşinuţa mea m-a lăsat în drum. Deşi am mereu grijă de ea, astăzi a cedat, pur şi simplu! Până la urmă şi-a revenit … dar oricum cu siguranţă nu despre ea voiam să scriu aici.

Am să enumăr pe scurt, ce voiam să povestesc:

  • Nick Kamarera are o nouă piesă

Nick Kamanera este DJ-ul acela, care an de an, transformă atmosfera din Disco Tineretului din Costineşti într-una incendiară. De curând a lansat o melodie, care deja o văd un mare hit. Se numeşte “Beautiful days“.

Merită ascultată. Despre DJ, puteţi afla şi alte detalii pe www.djnickkamarera.ro.

  • Un bezmetic acru pentru … o presă dulce

Acesta era titlul articolului meu din 24FUN, când l-am descris pe Cornel Nistorescu, după ce m-am întors de la Şcoala Naţională de Jurnalism pentru Tineret

Nu puteam să trec neobservat accidentul provocat în Bucureşti de ziaristul ce conducea X5-ul personal … Oricum, e clar că tipul e unul dintre cei mai infatuaţi jurnalişti români, dar şi printre cei mai corupţi. În plus, pare şi un mic frustrat. Cel puţin aşa mi-a lăsat mie impresia la şcoala de vară. Despre el am mai scris aşa că nu voi intra în mai multe detalii.

Cert e că la aflarea veştii, postul REALITATEA TV nu i-a dezvăluit identitatea, ştirea fiind transmisă ca şi cum personajul ar fi un anonim. Cum i-o fi calmat dl Nistorescu pe reporteri?

  • Despre publicaţiile locale gratuite

Am fost la Lotus în seara asta. Pentru o plimbare, pentru reviste … Le-am luat pe toate trei: 24FUN, Zile şi Nopţi, dar şi Şapte Seri. Am vrut să le compar. Să le identific părţile bune şi cele rele. Deşi lucrul acesta îl fac des. Nu ştiu ce mi-a venit iar … Concluziile sunt foarte uşor de tras:

Prima – adică 24FUN – e o publicaţie săptămânală, şi cred că e cea mai reuşită dintre toate trei, în primul rând ca şi conţinut şi oameni care îşi publică articolele. Cu calitatea hârtiei stă ceva mai prost … În rest, nu prea am ce comenta.

Despre Zile şi Nopţi, aş zice că în primul rând îmi place designul. Articole multe preluate de pe internet şi are vreo 2-3 colaboratori locali. În rest, reclame cât cuprinde. Ceea ce e bine, fiind o revistă de timp liber, dar în acelaşi timp orădeanul îşi doreşte să citească şi ceva nou.  Menţiune: apare o dată la două săptămâni.

În cele din urmă, despre Şapte Seri pot spune că nu reuşeşte să mă atragă într-un mod deosebit. Apare tot la două săptămâni. Poate doar faptul că îi are pe colaboratori pe Florin Ardelean şi Lulu Cremeneanu. Despre Lulu ştiu că e jurnalist independent, şi acum mă întreb oare aşa va ajunge  şi domnul Ardelean, după ce a plecat de la TVS?

În rest numai de bine!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s