Posted in Oameni deosebiti

FĂ şi TU ceva pentru DENISA!

Acest anunţ m-a impresionat şi cu atât mai mult cu cât de Sărbători, toţi trebuie să fim mai buni şi mai împăcaţi cu noi … Iar în momentele când credem că ne este greu să ne gândim la ea şi la alţi mii de copii şi suflete care suferă mai mult decât noi … Haideţi să o ajutăm! Atât cât putem …

denisa

FĂ CEVA şi tu pentru fetiţa care zâmbeşte cu încăpăţânare şi speră că într-o zi se va naşte din nou. Atunci te va putea vedea, te va putea auzi, îţi va putea mulţumi pentru nobilul gest! Astăzi poţi fi protagonistul acestui episod din viaţa Denisei alături de Fundaţia PITICOT, împreună putem dărui VIAŢĂ unui copilaş uitat special de Dumnezeu pentru a-l dărui oamenilor spre a face bine!

O fetiţă cu un chip curat, doi ochi mult prea blânzi, mânuţe fine de bebeluş şi o dorinţă de viaţă cum nu s-a mai văzut! Ea e Denisa, fetiţa care nu poate vorbi, de aceea l-a lăsat pe PITICOT, un prieten bun, să vorbească în numele ei…

 La prima vedere, Denisa pare un copilaş ca oricare altul văzut zi de zi în parcul din faţa blocului sau pe stradă alături de parinţi. Însă nu este deloc aşa. Denisa e tristăDenisa nu poate vorbi, Denisa nu poate vedea, Denisa nu ne poate auzi. Denisa are probleme grave la inimă!

Şi toate acestea din cauza rubeolei din timpul sarcinii avute de mama sa! Însă, iubirea şi determinarea mamei sale, părăsită fiind de tatăl Denisei, i-a dat putere în tot acest timp, dorinţă de viaţă, speranţă şi încredere!

Voioşia şi optimismul fetiţei depăşeste scepticismul medicilor curanţi. Denisa trăieşte, Denisa se va face bine cu ajutorul lui PITICOT, cu ajutorul nostru a tuturor semenilor săi!

Din punct de vedere medical acest fapt este realizabil printr-o operaţie urgentă la inimă în Italia, apoi prin aplicarea unui dispozitiv de auz personalizat în România şi în cele din urmă prin intermediul unei operaţii de cataractă!

Toate aceste intervenţii depăşesc posibilităţile de ordin financiar ale familiei Denisei, fiind vorba de aproximativ 50.000 Euro!

Deschide-ţi inima şi aminteşte-ţi că ai fost un copil care a vazut, a auzit, a vorbit, ai fost un copil altfel decât Denisa! Dă-i şi ei şansa să vadă, să audă, să vorbească!

 Denisa nu are timp de aşteptat, cazul ei reprezintă o urgenţă maximă ce necesită rezolvare IMEDIATĂ!

 Donaţiile se pot face în lei la:

Contul bancar nr. RO82BTRL00501205I98626XX  deschis la Banca Transilvania, Oradea.

Cu menţiunea pe OP – pentru cazul Denisa Pantelie!

Persoană de contact Iulia VESA!

Tel: 0728 974 878, iulia.vesa@publiceuroconsulting.ro

piticot@yourmarket.ro

One thought on “FĂ şi TU ceva pentru DENISA!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s