Posted in Love

De ce nu îmi place Valentine’s?

Voiam să scriu pentru săptămâna ce vine un editorial în 24FUN, pe tema “De ce nu îmi place Valentine’s?”. Însă, cum am trecut la interviuri, am renunţat la idee. Oricum, ca o paranteză, interviurile îmi plac mai mult decât articolele sau editorialele.

Totuşi, mie chiar nu îmi place Valentine’s! Vorbeam azi cu Emil Trifa şi îmi spunea că asta înseamnă că sunt anti-romantică. Nu cred. Faptul că nu agreez această aşa-zisă sărbătoare a iubirii nu are nimic de-a face cu a fi sau a nu fi romantic.

Mă deranjează că deşi avem o mulţime de sărbători autohtone, am recurs şi la varianta de a prelua de la alţii sărbătorile lor. Dacă nu Valentine’s, atunci Halloween. Ne mai lipseşte să le luăm şi 4 iulie (Ziua Statelor Unite ale Americii)!

Eu nu accept ideea că trebuie să existe o zi pe an în care să îţi arăţi iubirea. De fapt, cele mai frumoase momente şi declaraţii de iubire vin atunci când te aştepţi mai puţin. Dacă pe 14 februarie eşti nerăbdător să afli ce ţi-a luat prietenul/prietena, logodnicul/logodnica, soţul/soţia, cred că aveţi probleme mari în cuplu! Nu trebuie să te rezumi la o zi pentru a-i spune celui iubit “TE IUBESC”, pentru a-i face atenţii, pentru a-ţi arătă iubirea – fără limite şi necondiţionată – pe care i-o porţi.

În ciuda faptului că lucrez în marketing, mi-e greu să admit că această sărbătoare este de fapt o campanie de marketing extrem de reuşită! Firmele care produc diverse produse aferente acestei zile semnalează câştiguri uriaşe în această perioadă. Oare criza îi va afecta totuşi ?

Toate ca toate, dacă totuşi accept existenţă acestei sărbători atunci fă-o să merite. Să te bucuri de cel/cea pe care îl/o iubeşti şi arată-i asta. Dar mai presus de orice, arată-i-o zilnic!

Spune TE IUBESC în multe feluri: “S’agapw” (greacă), “I love you” (engleză), “Je t’aime” (franceză), “Ti amo” (italiană), “Ich liebe dich” (germană), “Szertelek” (maghiară) etc.

Să ai parte de un HAPPY Valentine’s day! All we need is love, love …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s