Am să încep să scriu posturi în funcţie de cuvintele cheie care duc spre blogul meu. De exemplu azi, am avut 5 căutări cu tagul “old mill”.
Dând un search pe Google, am constatat că primul link afişat cu referire la acest restaurant duce spre blogul meu (aşa cum este ilustrat şi în figura de mai jos):
Am ajuns să fac reclama (gratuită) unor localuri, care sunt foarte drăguţe ca amplasare şi ca atmosferă, care dau o groază de bani pe promovare în tot felul de reviste, dar uită esenţialul: reclama on-line!
Cea mai importantă, până la urmă, atunci când vorbim de promovare şi marketing. Şi pentru că încă nu s-a ajuns aici, am să îi ajut eu puţin. Să mă aştept la o pizza gratuită apoi ? Apropo, o pizza cu diametru de 30 cm, indiferent de tipul ei, costă doar 9,9 RON!
Aşadar, datele de contact sunt:
Old Mill – La moara veche
str. Mihail Kogălniceanu nr. 26 (intrare din strada 1848), Oradea
orar: zilnic între 11:00 şi 23:00
Rezervări la: 0740 155 055.
OBS: Informaţiile au fost preluate din ghidul 24FUN – ediţia Oradea.
Mersi petru numarul de telefon, pierdusem cartea de vizita! 🙂
Cu placere 🙂
da da … o sa o primesti gratis daca o sa ti-o cumpere prietenul/sotul :))
Ei, speranta moare ultima 🙂
NU O SA GHICITZI NEVER EVER CINE E PROPRIETARUL RESTAURANTULUI.Pe mine ma cheama plesa vlad,iar pe tatal meu il cheama plesa ovidiu.Concluzie:tatal meu e proprietarul restaurantului si nu e multumit deloc de bucatarii lui
In sfarsit cineva din partea OLD MILL isi spune parerea aici, dupa ce un an de zile le-am facut publicitate pe gratis. Am zeci de cautari cu tagul “OLD MILL” zilnic si ma intreb oare cati clienti v-am trimis acolo? Pizza unde mi-o livrati: acasa sau la job ?
proprietarul restaurantului e tatal meu.:p
In viata mea nu mai merg la Old Mill….pe langa faptul ca servirea lasa multtt de dorit…nu iti dau tacamuri in plus daca ceri…vine pizza dupa o ora…ultima oara cand am fost adica in 11.04.2010…era ceva in pizza drept pentru care mi-am rupt un dinte…vai si amar…NU RECOMAND NIMANUI ACEASTA PIZZERIE
GROAZNIC! Imi pare rau. Nici eu nu am mai fost de mult timp acolo si nici nu prea imi pare rau …
@vlad – esti autorul celui mai tare comentariu din ultima vreme, felicitari, fuckin’ useless!!! cu concluziile tale cu tot
@Alina – bafta 😦
…cre ca “vlad” e piaru lor
Baiatul nou venit in bucatarie este foarte bun. am mancat mancare gatita de el si a fost grozava. Din spusele unui prieten care e angajat acolo, Mihai il cheama pe bucatarul nou. Vi-l recomand! Maine merg din nou! Recomand tuturor Old Mill ! Este full tot timpul nu din cauza ca nu este bun, ci din cauza ca este PREA BUN ( aviz comentatorilor contra).
Ovidiu este multumit de angajatii lui dragilor, daca nu ar fi fost i-ar fi parasutat de mult!
Ovi e cel mai misto patron!