Eleganţă şi mister

Posted on Updated on

Kado Cafe a găzduit aseară, de la ora 19:00, o prezentare de modă a creatoarei Ioana Silaghi. Cei aflaţi la faţa locului au putut fi delectaţi cu rochii de seară unicat, prezentate de modelele Amaliei Judea.

Colecţia, aşa cum o defineşte autoarea pieselor vestimentare este „una plină de transparenţă, misterioasă şi luxoasă” şi se adresează femeii puternice, elegante, rafinate şi foarte feminine. În consecinţă, se pretează perfect pentru femeia zilelor noastre. Ioana a muncit două luni de zile pentru a realiza întreaga colecţie.

Ioana Silaghi

(sursă foto: www.contrastonline.ro)

Culorile predominante sunt cele de mov, albastru şi negru, în alternanţă cu roşu. Ioana susţine faptul că a folosit culorile în tendinţele anului 2009. În definitiv, creatoarea le recomandă orădencelor să nu ţină mereu cont de modă, ci mai ales de ceea ce le stă bine, fiindcă modă nu ne este mereu avantajoasă. Ea a mai adăugat faptul că piesele colecţiei vor fi puse în vânzare din data de 29 martie, în cadrul atelierului ei, a cărui inaugurare va avea loc cât de curând.

 Colectie Ioana Silaghi

Aflată la cea de-a cincea colecţie, Ioana Silaghi a câştigat locul I pe ţară la Festivalul Tânărului Designer, ce a avut loc anul trecut în Piteşti.

Graţie sponsorilor care au sprijinit-o, şi anume domnului senator Ioan Mang, preşedinte al PSD Bihor şi respectiv consilierului judeţean Emilian Pavel, care au crezut în talentul ei, Ioana şi-a putut duce până la bun sfârşit creaţia. Peste aproximativ o săptămână ea va avea ocazia să-şi expună creaţiile vestimentare într-o prezentare de modă sub tutela celui mai mare hotel din estul Europei, renumitul Grand Rin Hotel din Bucureşti.

 În curând mai multe detalii despre Ioana Silaghi, într-un interviu care va fi postat şi pe blogul meu.

Advertisements

One thought on “Eleganţă şi mister

    […] de modă este cea de-a doua în acest an, despre prima puteţi citi aici. De asemenea, un interviu cu Ioana Silaghi se găseşte […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s