Posted in Carti

Invitaţie lansare de carte – Emeric Ienei şi Mircea Bradu

Invitatie lansare de carte: Emeric Ienei si Mircea Bradu

Editura Arca, Direcţia pentru Sport a Judeţului Bihor, Teatrul de Stat din Oradea vă invită marţi, 7 aprilie 2009, ora 17:00, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Oradea, la lansarea volumului: „A fi sau a nu fi antrenor” şi „ Singur printre actori” de Emeric Ienei şi Mircea Bradu. Vor participa componenţi ai echipei Steaua – 1986, precum şi actori ai Teatrului de Stat din Oradea. 

 

Moderator: Florin Budea

 

Cartea este tradusă şi în limba maghiară. Autorii vor oferi autografe. Intrarea liberă.

Editura ARCA din Oradea are bucuria de a vă invita să participaţi şi să sprijiniţi, prin mediatizarea evenimentului, lansarea unei cărţi eveniment.

 

Volumul cuprinde, în fapt, două cărţi: Singur printre actori şi A fi sau nu a fi antrenor. Este un dialog în cadrul căruia scriitorul Mircea Bradu relatează, provocat de antrenorul emerit Emeric Ienei, poveşti din lumea scenei, de care este atât de legat ca fost director al Teatrului de Stat din Oradea şi ca autor dramatic. La rândul său, scriitorul îl descoase pe antrenorul lotului naţional şi totodată, singurul conducător al unei echipe româneşti, care a câştigat Cupa Campionilor Europeni, Steaua Bucureşti, cu privire la fabuloasa lume a fotbalului autohton şi internaţional.

 

Surprinzător, scriitorul descoperă cititorilor săi profilul unui mare om de sport, totodată bun cunoscător al vieţii teatrale şi recunoscut prieten al artiştilor. În schimb, antrenorul ne relevă personalitatea unui om de cultură care frapează prin erudiţia sa sportivă.

 

Reamintindu-vă că implicarea dumneavoastră în promovarea, sub orice formă, a acestui eveniment ne obligă şi ne onorează, ne exprimăm speranţa de a vă avea alături cu prilejul lansării acestei cărţi.

 

Cu prietenie,

 

Florin Budea

One thought on “Invitaţie lansare de carte – Emeric Ienei şi Mircea Bradu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s