Posted in Relatari

Here I go again on my own (II)

Here I Go Again on My Own. Adică 4 zile am zburat departe de Oradea noastră. Am plecat la TOP TALENTS, ce va avea loc în perioada 14-15 mai la Hotel Pullman (ex Sofitel) din Bucureşti.

Nu folosesc nici TWITTER, nici nu am programat posturi, doar pentru a-mi creşte audienţa pe blog. Dar, vă îndemn să luaţi numărul nou al revistei 24FUN – ediţia de Oradea, care vă apărea mâine şi în care veţi citi un interviul cu Orlando Balaş, lector universitar şi mai mult, consilier al primarului Ilie Bolojan! Apoi ar mai fi editorialul Alinei Brihan, care poveseşte experienţa ei de la TOP TALENTS, care au fost paşii aferenţi şi alte lucruri drăguţe.

Eu mă întorc abia luni dimineaţă, după ce voi fi poposind şi la Piteşti. După ce revin, voi posta pe blogul meu ambele materiale. Şi în sfârşit, mai vreau să anunţ că următorul meu invitat este … special! HA HA HA :).

În ultimă instanţă, în exclusivitate pentru 24FUN, un material despre tot ce a însemnat TOP TALENTS, de la selecţie şi până la zilele TOP TALENTS.

Până la recitire, să auzim numai de lucruri frumoase. Tu eşti un TOP TALENT ? 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s