Posted in Carti

Lansări

 Joi, 11 iunie 2009, ora 17 la Cercul militar de pe strada Eminescu va avea loc lansarea volumului  Gânduri de Ştefan Lazăr. Cartea cuprinde maxime şi cugetări, roade ale experienţei unui om talentat şi cu mult simţ al măsurii şi umorului, vreme de o viaţă, Un debut în deplină maturitate, dar plin de tinereţe şi fantezie. Iată câteva “Gânduri”: “Dacă în spatele fiecărui bărbat stă o femeie, sigur sub papucul fiecărei femei zace un bărbat”, “Cea mai plăcută lectură a unei femei este bărbatul”, ” Dragostea naşte cele mai multe… sarcini”, “Eu sărac, tu sărac, cine  să ne tragă cismele?” 

Vineri, 12 iunie 2009, ora 17, la Hotelul Continental, Sala Paladium va avea loc lansarea voumelor “Ghid de conversaţie român – hindu” alcătuit de Claudia Ignat şi “ În căutarea cuvintelor” de Gabriela Goudenhooft, un mănunchi de poezii remarcabil:

Claudia Ignat, coregraf român de real talent, aduce în faţa cititorilor nu numai un indreptar de vorbire corectă, cât şi date foarte interesante despre muzica şi dansul indian. Muncind în celebrul Bollywood din Bombay, cel mai mare producător de filme muzicale din lume, ne prezintă vedetele acestei cetăţi a filmului şi secretele artei indiene.

 Gabriela Goudenhooft, prezentă până acum doar în paginile revistelor de literatură, realizează un volum care se va impune, fără doar şi poate, printre cele mai bune cărţi ale anului 2009… Cu o ştiinţă a versului demnă de invidiat, poeta dovedeşte şi un fundament cultural filozofic impresionant.  Volumele beneficiază de inspirata prezentare grafică, a graficianului Adrian Buzaş.

6 thoughts on “Lansări

 1. Puteti sa ma ajutati sa gasesc o adresa de librarie din Oradea sapot comanda si eu Ghidul de conversatie roman hindu? Eu sunt din Bucuresti si as vrea sa invat hindi.Imi plac filmele hindi , muzica si nu in ultimul rand textele melodiilor. A devenit un hobby de suflet sa aflu si sa stiu cat mai mult despre aceasta limba Va rog scuzati-mi indrazneala. Am tot cautat sa dau de o adresa unde sa scriu sa procur cartea si nu am gasit. Intamplator am dat de dvs. si m-am gandit ca fiind din zona m-ati putea ajuta. Multumesc, cu respect Carmen B

  1. Buna ziua,

   Am sa incerc sa va ofer adresa de mail a doamnei Ignat, cea care a scris acest ghid si dumneaei va poate indica o modalitate de a intra in posesia cartii sau v-o trimit pe a mea.

 2. Buna ziua, cu scuzele ce se cuvin in sitatia data, am sa va rog si eu de asemenea daca se poate sa imi dati adresa de mail a d-nei Ignat.Sunt o mare iubitoare de hindi, care a apelat la toate resursele cunoscute pentru a invata hindi – internet, am cautat meditatori, am incercat inscrierea la centrele FIDES si ECHO din pacate fara succes,Prin urmare v-as fi foarte recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu vreo informatie.Cu respect si apreciere, Irina Costescu

 3. Pe Claudia Ignat o puteti gasi in paginile 24-FUN de Oradea, inclusiv varianta nationala online. Este una dintre putinele romance ce s-au imbibat de India cativa ani, si asta chiar la Bollywood (Hindi: बॉलीवूड) dupa cate am aflat! Acum este director de programe la TVS Oradea.
  Aici aveti adresa ei de e-mail: teodorain@yahoo.co.in

 4. Va rog spuneti-mi si mie de unde pot procura ghidul de conversatie roman-hindi ! dati-mi un site unde pot cumpara online, o adresa de mail a unei persoane care are deja aceasta carte, orice.
  Va multumesc !

  1. Buna seara,

   Aveti intr-un comentariu, mai jos, adresa de contact a doamnei Ignat. Va rog sa ii scrieti si va va comunica modalitatea de a intra in posesia cartii.
   Toate cele bune.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s