Posted in Relatari

Vamos a Mamaia

Şi mi-a priit. Şi am revenit pe plaiuri bihorene. Am pornit luni seara din Oradea, la ora 21.00. Am ajuns în Constanţa, ieri la ora 15.30, cu “doar” 2 ore întârziere faţă de ora preconizată. Norocul meu este că am verişori în Constanţa, care s-au oferit să mă ducă până la IAKI în Mamaia. Acolo, am avut de realizat un instructaj pentru circa 10 oameni. Cu mici probleme, totul pare să se fi soluţionat la ora 19.30. Nu pot spune prea multe despre celebrul Iaki, ce îi aparţine lui Hagi, nu am văzut foarte multe. Însă despre Casino, pot afirma că este într-adevăr unul de lux, precum acelea pe care le vedem în filmele cu Las Vegas. A fost special.

La finalul muncii mele, mi-am început drumeţia prin Mamaia, vreo 3 ore. Lume nu foarte multă, plaja semi-curată, marea mai puţin prietenoasă şi terase şi cluburi care se pregăteau să-şi deschidă porţile pentru a-şi primi turiştii. Era mai degrabă o atmosferă de final de vară, decât una de început de sezon. Însă avantajul mare este acela că preţurile sunt bune, acum! Oferte peste oferte, promoţii …

Am pornit spre seară, la ora 22 dinspre Mamaia. Am luat un microbuz până la gara Constanţa. Am făcut un tur de oraş (de Constanţa) de circa jumătate de oră cu doar 2 lei. La ora 23 am pornit înapoi spre Oradea. O zi foarte plină. Am ajuns, în final,azi  la ora 17 în oraşul meu de pe Crişul Repede. Frumoasă experienţă, dar lungă şi obositoare. Sper ca anul acesta orice ar fi să nu mai ajung la Marea Neagră!

There’s no place like home, totuşi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s