Posted in Filme

Borderland

De când am primit cadou (familie, colegii mei de facultate, prieteni dragi) un nou telefon, cu wifi şi toate dotările, timpul petrecut la calculator a scăzut simţitor. Excepţie face totuşi momentul când trebuie să scriu ceva nou pe blog.

Astfel că economisind timp, mă pot focaliza spre alte activităţi … relaxante :). Aseară, am urmărit un film la TVR1, inspirat cică după fapte reale. Mi-a amintit de un alt film pe care l-am vizionat nu demult: HOSTEL (căminul ororilor).

FIlmul despre care vorbesc acum se numeşte BORDERLAND, trailerul (preluare Youtube) şi descrierea lui (preluare cinemagia.ro) se regăsesc mai jos:

“M-ai rugat să-ţi ascult povestea şi te-am ascultat. Uită de partenerul tău. Acesta nu este Mexico City şi nici Mexic. Aici este graniţa, iar graniţa nu are memorie.” Trei prieteni – Ed, Henry şi Phil – pleacă în Mexic pentru o vacanţă promiţătoare, în care, speră ei, se vor întâlni cu multe fete atrăgătoare. Vacanţa se transformă în coşmar, pentru că Phil este răpit de membrii unui grup de satanişti, condus de Santillan.

Pentru că poliţia nu-i sprijină, Ed şi Henry sunt nevoiţi să ceară ajutorul unui fost poliţist, în încercarea de a-şi salva prietenul. “Foarte interesante: atmosfera, imaginea şi intepretarea”.

Dacă într-adevăr astfel de lucruri se întâmplă în lumea noastră, trăim cu adevărat într-o lume nebună de tot …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s