Posted in Relatari

Friendly faces în instituţiile din România

Teoretic, marile companii şi bănci din România, dar mai ales din lume, au parte de un personal amabil, gata oricând să îţi satisfacă toate nevoile şi cerinţele. Din păcate, nu la fel stă situaţia pentru Banca Transilvania spre exemplu, şi de multe ori nici la Orange lucrurile nu stau tocmai roz.

După câte îmi este să constat, oamenii care lucrează în astfel de instituţii, care nu sunt tocmai necunoscute, sunt de tipul NOT FRIENDLY FACES, mai precis deloc prietenoşi, deloc amabili şi nicidecum pregătiţi să le asigure cele mai de calitate servicii clienţilor lor. Desigur, poate că eu am prins doar excepţiile din ceea ce se întâmplă de fapt. Poate că într-adevăr există friendly faces atât la una, cât şi la cealaltă, însă eu am nu am avut şansa de a-i cunoaşte. Şi regret atunci că am afirmat ceea ce am afirmat.

Dar din moment ce atragi atenţia clienţilor tăi să facă linişte (pe un ton mai mult decât obraznic) sau să le explici cât se poate de apatic că locul lor este la alt ghişeu, mi se pare de-a dreptul TERIFIANT. În fond, dragilor, sunteţi plătiţi din banii noştri. Dacă noi nu am fi, voi nu aţi avea unde să lucraţi. Aşa că, vă rog doar atât: RESPECTAŢI-VA CLIENŢII, fiindcă există o vorbă foarte cunoscută: CLIENTUL NOSTRU, STĂPÂNUL NOSTRU. Voi aţi auzit de ea sau aveţi nevoie de nişte traininguri de HR, marketing sau sales?

Din păcate, situaţia se extinde şi mai mult în insituţiile publice. Privatul e privat … E un adevărat roman tot ce se fac acei oameni, cu noi, plătitorii …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s