Posted in Relatari

Acu’

Nu este vorba de acum în varianta rurală, ci despre ac, acel instrument cu care nu doar se coase, ci şi se fac tatuaje. Inspirată de editorialul lui FB din 24FUN, mi-am amintit cât de mult îşi doresc oamenii să aibă câte un astfel de desen pe piele.

Fie că este vorba despre un tatuaj temporar, fie că este într-adevăr unul permanent, acest desen poate să te scoată în evidenţă sau chiar mai mult, în cantităţi industriale să te transforme din om … în diverse animale, cum este cazul unor oameni care şi-au tatuat întreg corpul.

Însă, departe de toate aceste situaţii, un tatuaj într-un loc discret sau un tatuaj micuţ şi drăguţ poate fi chiar şic. Şi o spun chiar din experienţă proprie. În urmă cu 2 ani de zile, în timpul bursei în Atena, un negrotei a venit la mine cu un catalog plin-ochi de tot felul de modele de tatuaje. În final, m-am ales cu zodia mea în zodiacul chinezesc (este vorba despre zodia RAC). Întreaga capodoperă m-a costat 5 euro şi este prezentată mai jos.

IMG_0018

Dar mai mult decât atât, m-a ţinut aproape 2 luni în condiţiile în care m-a avertizat că va dura cel mult o lună. Şi totuşi … îmi amintesc cu drag de acele vremuri, dar mai ales de micul meu tatuaj.

Acu’ rămâne la latitudinea fiecăruia să înţeleagă exact ce vrea din această imagine.

2 thoughts on “Acu’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s