Madonna, live la Bucureşti

Posted on Updated on

Cel mai mare spectacol pe care l-a văzut România în acest an se dă desigur la Bucureşti, acolo unde diva pop, Madonna, se va afla mâine în Parcul Izvor.  Cred că va fi un spectacol adevărat (desigur că nu se compară cu showul U2 de la Zagreb) şi mi-a amintit de una din cele mai bune piese ale ei: VOGUE

Advertisements

2 thoughts on “Madonna, live la Bucureşti

  0gar said:
  26 August 2009 at 15:25

  Ma duc la concert, stiu ca nu e U2, da’ ceva – ceva tot o sa fie pe-acolo. Compenseaza prin dans (acum de ce sa nu recunoastem, nici Edge si nici Bono nu sunt cine stie ce dansatori) si prin comportarea ei pe scena. In Polonia au iesit preotii in strada ca sa boicoteze concertul. La noi n-o sa faca nici-o fatza bisericeasca asa ceva, ca la noi popii sunt si mai stricati decat Madonna. Am auzit ca vrea sa adopte un copil din Romania. Poate am noroc si ma adopta pe mine:
  – Viiin, maaami!

   Alina Gâdoiu responded:
   26 August 2009 at 15:43

   Va fi special, sunt convinsa de asta. Am vazut azi-noapte stirile despre venirea ei si cum au anuntat organizatorii ca nu va fi doar un simplu concert, ci un adevarat spectacol. In plus, se estimeaza ca vor fi peste 70.000 de persoane. Deci mult, chiar daca nu toate biletele au fost epuizate.

   Sa iti faci o idee: la U2, in prima seara la Zagreb au fost 50.000 de spectatori, la care mai adaugi tot atatia in a doua seara. Deci 100.000 in doua seri intr-o capitala cu o populatie de 3 ori mai mica decat Bucurestiul.

   Oricum, eu iti doresc distractie placuta si asteptam un review 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s