Posted in Oameni deosebiti, Zile si nopti

Inedit cu Beatrice Szuhai

[articol publicat în revista Zile şi Nopţi, 11-25 septembrie 2009] 

Beatrice Szuhai are doar 23 de ani, dar la vârsta ei se poate mândri cu foarte multe realizări „Am ajuns să mă maturizez foarte mult. Consider că sunt mult mai matură decât cei de vârsta mea.”, completează ea.

Beatrice Szuhai

Miss Beatrice

A câştigat diverse concursuri de miss. Primul concurs de frumuseţe la care a participat a fost pe vremea când era boboacă la Liceul Economic şi îşi aminteşte că a fost remarcată de o persoană care lucra în domeniu şi care i-a oferit un curs de trei luni. În cadrul şcolii de modelling, fetele aveau parte de cursuri de franceză, engleză, mişcare scenică, şedinţe foto, ba mai mult aveau şi un psiholog. Această şansă i-a deschis, ulterior, foarte multe porţi.

De-a lungul anilor, Beatrice a participat şi la alte competiţii de acest gen. La concursul „Miss Bikini” Bihor s-a clasat pe locul întâi. A urmat apoi, „Miss Transilvania”, unde a ocupat locul al treilea, iar în 2004 a fost desemnată „Miss Universitatea din Oradea”.

A apărut şi în reviste precum Maxim sau FHM, unde a fost desemnată printre cele mai sexy femei din România.

De la concursuri de frumuseţe la marketing, presă şi televiziune

Beatrice a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice, în prezent fiind masterandă în Marketing, domeniu în care de altfel şi lucrează în cadrul complexului comercial Lotus Center. Îşi aminteşte de preselecţia pentru prezentatoare la Lotus Center, în 2006, pe care a trecut-o cu brio. Treptat, a început să colaboreze cu departamentul de marketing al complexului comercial. Primul eveniment pe care l-a organizat a fost Miss Lotus, unde s-a ocupat de partea de dans sportiv.

Ideile începeau să curgă. În timp, şi-au dorit şi o emisiune a complexului. Aşa a apărut: „Beatrice şi prietenele ei te invită la cumpărături” la TVS şi care s-a redenumit apoi „Inedit cu Beatrice”. Din aprilie 2009, s-au mutat la Antena 1, aceasta difuzându-se duminica de la ora 12.30. Emisiunea cuprinde teme de modă, shopping, sănătate, evenimente din cadrul complexului, invitaţi surpriză, stilişti. De altfel, Beatrice este nu doar moderator, ci şi producător al emisiunii.

Pe viitor, îşi doreşte o emisiune în direct, tot pe teme de modă. De asemenea, tânăra scrie şi articole de fashion şi style într-un binecunoscut săptămânal local.

Planuri de viitor

Întrebată ce ar face pentru omenire, Beatrice mărturiseşte: „Aş ajuta copiii, care îmi plac foarte mult, bătrânii, oamenii cu probleme de sănătate precum cancer sau leucemie. De asemenea, mi-aş dori să pot ajuta studenţii talentaţi, dar care nu au şansa de a fi remarcaţi”. Cu această ocazie, a amintit şi de o campanie alături de Asociaţia Pro Valoare pentru strângerea de fonduri pentru Maternitatea din Oradea, în anul 2007.

Beatrice profită de puţinul timp liber pe care îl are şi afirmă: „Îmi place să călătoresc şi să cunosc oameni, dar şi să şofez”. Deopotrivă, printre pasiunile ei se numără şi muzică şi recunoaşte că îi place să cumpere muzică originală a artiştilor de valoare.

Dacă ar trebui să plece într-o delegaţie, despre care ar fi anunţată în ultima clipă, din geanta ei nu ar lipsi: „Telefonul, laptopul şi ceasul”.

 Beatrice se declară împlinită atât pe plan profesional, cât şi pe cel sentimental, fapt care se poate vedea şi în tot ceea ce întreprinde: „Trebuie să ai ambiţie, să te dăruieşti, să pui suflet în ceea ce faci” mai completează ea. Nu regretă nimic din ce a făcut, însă regretă faptul că oamenii îşi creează impresii greşite despre propria persoană, încercând să îi pună diverse etichete, înainte de a o cunoaşte.

Leave a comment