Posted in Recomandari

Spinergy

De câteva zile îmi tot propun să fac reclamă unei săli de sport, dedicate exclusiv femeilor. Este vorba despre SPINERGY. Destul de recent deschisă în Oradea, Spinergy se adresează doar femeilor şi le aduce acestora lucruri inedite: de la Spinning, Pillates, Kangoo Jumps sau Taeboo. Practic, ai o paletă complexă de sporturi din care poţi alege – în funcţie de abonamentul pe care îl deţii – cel care ţi se potriveşte cel mai bine sau poţi varia, astfel încât să nu apuci să te plictiseşti.

Spre deosebire de restul sălilor de sport din Oradea, aici mi se pare că sălăşluieşte curăţenia, că ai antrenori care se ocupă perfect de tine, iar personalul îţi stă mereu la dispoziţie. Promoţii există şi ele. Astfel, primul antrenament este gratuit. De asemenea, la achiziţionarea unui abonament complet,  timp de 3 luni de zile consecutive, a patra lună este gratuită.

Recomand cu căldură această sală de sport, din foarte multe motive. O parte au fost enunţate mai sus. Restul rămâne să fie descoperite. Pentru mai multe informaţii privind SPINERGY, se poate accesa adresa web disponibilă aici: http://www.spinergy.ro/.

Spinergy, pentru o viaţă mai bună, pentru sănătate!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s