Posted in Recomandari

Din seria mondenităţi

De cum începe toamna, hop şi evenimentele mondene orădene sar de ici de colo. Începem în forţă cu Festivalul Toamnei Orădene, ca apoi ne apucăm de numărat boboci, baluri, prezentări de modă etc.

Cert este că în ultima perioadă am reuşit să particip la foarte multe astfel de evenimente. Pe lângă seria de concerte la care am luat parte în acest an, acestora li se alătura concertul foarte recent al trupei Dj Project în cadrul Balului Mediniciştilor, precum şi prezentarea de modă, pe care am vizionat-o cu foarte multă bucurie, în această seară. Este vorba despre creaţia lui Emanuel Dănuţa, care s-a reîntors recent în România, după ce, timp de 10 ani şi-a petrecut viaţa pe un vas de croazieră. Astăzi, în clubul Blue Monday, de la ora 21.00, designerul ne-a prezentat o colecţie de rochii de seară accesorizate cu cristale SWAROWSKI şi cu mărgele de MURANO. Mi-a plăcut mult.

Tot în această seară am reuşit să transmit întregii mass-medii locale comunicatul de presă privind evenimentul pe care, alături de Zile şi Nopţi şi KISS FM, îl susţin şi anume: BALUL BALURILOR al ASUO, unde o vom avea ca invitată pe Andreea Bănică.

Toate acestea şi multe altele, în curând!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s