Posted in Recomandari

Schimb de cărţi

Şi iată că din blog în blog, am aflat că în această duminică, la Casa del Cafe, situată pe strada Vasile Alecsandri, vizavi de Pasajul Vulturul Negru, va avea loc manifestarea culturală numită “Schimb de cărţi”, cu începere de la ora 15.00.

Am să dau şi eu o fugă până acolo cu o carte verde numită “Efemeride”, şi mai mult, pentru a-i cunoaşte pe bloggerii orădeni.

2 thoughts on “Schimb de cărţi

  1. Alina te saluta UNGURU care a trecut sa-ti scrie un comentariu la aceasta postare .Alina care ,,bloggerii oradeni“?A scris si saptaminalul ,,Bihoreanul “ despre o intilnire a bloggerilor oradeni ,s-au postat niste poze,s-au adunat niste betivi pentru o consumatie la un restaurant hotel pe Corso , si nu ai mai stiut ce este acolo , care este blogger?si care este jurnalist ?nu au fost mai mult de 20 de persoane ,,bloggeri oradeni “ziaristi cunoscuti:))))))))).Mai bine s-ar fi facut o intilnire a bloggerilor oradeni ,sau o intilnire a bloggerilor bihoreni,mai bine acest lucru s-ar fi facut . Alina te saluta UNGURU.

    1. Si Alina saluta UNGURU. Intalniri cu bloggeri au loc periodic, insa aceasta manifestare culturala ceva mai rar. Practic, de aceasta data, “impusc 2 iepuri dintr-o lovitura”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s