Posted in Relatari

Toate-s vechi şi noi sunt toate

Cine nu îşi doreşte câteva zile departe de casă, pentru relaxare şi destindere totală? Să schimbe mediul, să respire aer nou şi proaspăt şi să revină cu forţe proaspete înapoi acasă? Nu cred că nu există astfel de persoane în jurul nostru, mai ales acum când suntem în plin început de iarnă şi ne-am dori o rază caldă de soare de vară să ne gâdile obrazul.

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu când mă gândesc la zilele pline care mă aşteaptă, parcă mă ia cu bucurie, dar şi cu ameţeală. ASUO este pe punctul de a finaliza încă un proiect mare al acestui an. Între timp m-am integrat şi în grupul AIESEC, la partea ALUMNI. De asemenea, voi fi parte, sper cât de curând a JCI Oradea, despre care am scris de curând în Zile şi Nopţi. Cât încă suntem tineri, facem, că apoi … Mă bucur să vad tineri entuziaşti şi plin de viaţă în jurul meu şi să îmi amintesc că ţara noastră are şi oameni valoroşi, nu doar ciurucuri. Şi că tot veni vorba de ciurucuri, şi chiar nu vreau să jignesc pe nimeni, dar mi-e groază de ziua alegerilor. Eu cu cine votez?

În fine, ce e interesant săptămâna asta în Oradea : studenţii au gratis la teatru întreaga săptămână pe baza carnetului de student, miercuri de la ora 20.00, ASUO are bal, mâine este meci de polo România-Spania la bazinul olimpic … Cam atât îmi amintesc acum.

Pregătesc noi exponate pentru http://alina-gadoiu.blogspot.com

2 thoughts on “Toate-s vechi şi noi sunt toate

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s