De ce am ales un crin?

Posted on Updated on

E drept că nu am votat din prima cu cei roşii, fiindcă ştiam că, în fond, tot cu roşii voi vota. Ştiu că nu se vor supăra pe mine, ba chiar vor înţelege de ce, imediat. Aşa că m-am gândit să le ofer şi celor galbeni un vot.

Şi de ce am făcut asta:

1. Pentru că domnul llie Bolojan a avut amabilitatea de a-mi acorda un interviu în revista Zile şi Nopţi. L-am descoperit, în primul rând, pe omul Ilie Bolojan.

2. Pentru că Anca Sas mi-a oferit un interviu bun. Şi fiindcă e o drăguţă!

3. Pentru că acela care mi-a salvat viaţă în urmă cu aproape 20 de ani este tot PNL-ist. Este vorba despre dr. Gheorghe Carp.

4. Pentru că domnul meu diriginte, Dorel Tifor, este membru al acestui partid.

5. Pentru că îl apreciez pe domnul Orlando Balaş, care şi dumnealui mi-a oferit un interviu de nota 10.

6. Pentru că domnul Eduard Hellvig mi-a spus odată: “Un mesaj pentru prietena noastră Alina Gâdoiu <<You will never walk alone>>”, şi la vremea respectivă vorbele lui au însemnat foarte mult pentru mine.

7. Pentru că domnul Crin Antonescu i-a adus pe Holograf la Oradea şi a fost unul dintre cele mai bune concerte româneşti la care am participat vreodată.

Există deci câteva  motive pentru care am vrut să dau un vot pentru galben. Dar în final, tot roşu voi alege. Pentru că trebuie. Pentru că am respect faţă de câţiva lideri locali. Crinii s-au ofilit, am rămas cu 4 trandfiri, din care aleg trei. Mă iubeşte, nu mă iubeşte, mă iubeşte …

Advertisements

8 thoughts on “De ce am ales un crin?

  Tont said:
  24 November 2009 at 15:08

  Noa am incercat si noi… poate data viitoare schimbam ceva.

  UNGURU said:
  25 November 2009 at 06:40

  Alina te saluta UNGURU care a trecut sa -ti scrie un comentariu pe postare.Alina nu trebuia ca sa scrii cu cine ai votat,pentru ca am inteles din postarea ta cu formatia Holograf ,scuza-ma dar ai fost influentata emotional si as gasi 1000 de motive contra ca sa scriu la cele 7 puncte ale tale.Conteaza cu cine votezi prima data, pentru ca a doua oara votezi tot asa , asta tine de increderea in sine ,acuma tu esti influentzata ca si toata lumea care va vota cu rosii pentru schimbare si o sa votezi si tu pentru ca asa este trendul,trebuia ca sa votezi cu rosii,si nu sa votezi cu galbenii.Alina te saluta UNGURU.

   Alina Gâdoiu responded:
   25 November 2009 at 09:07

   Unguru te saluta Alina. In aceste zile voi scrie un post in care am sa imi explic decizia celui de-al doilea vot.

  andrathoughts said:
  27 November 2009 at 19:46

  Si eu votez la fel ca tine, dar din alte motive. Si tot cu Crin Antonescu am votat pentru ca l-am considerat cel mai bun dintre cei 12 🙂

  De ce am să votez roşu? « EFEMERIDE said:
  29 November 2009 at 17:11

  […] Pentru că l-am votat pe Crin Antonescu din motivele exprimate într-un post anterior, fiindcă ştiam că la rândul său îl va susţine pe Mircea Geoană în cel de-al doilea […]

  ancus said:
  1 December 2009 at 22:03

  Ii salut pe toti cei care au votat un Crin…chiar daca nu a ajuns in turul doi, a demonstrat ca poate, ca e puternic si a luat cea mai buna decizie, aceea de a-l sprijini pe Geoana. Cu siguranta vor face o echipa buna si daca vor castiga poate vom avea si noi parte de putina liniste si prosperitate in tara si in orasul in care traim!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s