Blue Monday, locul în care ne întâlnim cu muzica bună

Posted on

[articol publicat în revista Zile şi Nopţi, 4-18 decembrie 2009]

Când a ales să-şi mute locaţia sub Pasajul Vulturul Negru, în locul clubului Miraj, conducerii localului Blue Monday i-a luat un timp până şi-a convins vechii clienţi, dar mai ales pe cei noi, că tot ce a fost înainte nu are nici cea mai mică legătura cu ceea ce va urma. În timp, au demonstrat acest lucru prin simplul fapt că locaţia devine neîncăpătoare la fiecare sfârşit de săptămână. Orădenii au început să primească exact ceea ce le lipsea: muzică de calitate care să satisfacă toate gusturile. Deşi pare imposibil, Blue Monday a reuşit să se adapteze tendinţelor, astfel că aceia care calcă pragul clubului au parte nu doar de muzica anilor ’80, ’90 sau 2000, ci şi de cele mai în vogă hituri ale momentului.

Pe parcursul anilor de existenţă, managerul clubului, Andras Dutka, a invitat trupe şi artişti de talie naţională, dar şi internaţională, tocmai din dorinţa de a demonstra că şi în Oradea există mai ascultători de muzică bună: fie că este vorba de jazz, pop sau rock. Câţiva dintre cei care şi-au făcut apariţia aici sunt: Proconsul, Direcţia 5, Sarmalele Reci, Vama sau Mandinga, dar şi David Garfield and The Cats, Ian Siegel, AG Weinberger sau Kim. Deopotrivă, localul a fost şi gazdă a unor evenimente mondene precum cupa presei la karaoke, prezentări de modă ale unor designeri locali, dar şi stand-up comedies.

Blue Monday este, fără îndoială, locul în care se intersectează cu succes muzica de calitate cu bucuria de a te distra alături de prieteni într-un cadru propice pentru petreceri până târziu spre dimineaţă.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s