Posted in Recomandari

Concurs vinsieu

Cei de pe site-ul de promovare de evenimente www.vinsieu.ro, vin acum cu o propunere de concurs şi cu un premiu pe măsură: Te distrezi un an pe banii lor!

Pasul 1:

Pentru a intra în concurs vei adresa o invitaţie unui prieten.Îl inviţi, acceptă şi eşti înscris. Acesta va primi un e-mail cu invitaţia cuprinzând numele tău, un link de înscriere şi alte detalii cu privire la campanie. Nu spama sau vei fi raportat şi scos de pe site.

Evenimentele introduse trebuie să fie, bineînţeles,  reale. Ele vor fi verificate de echipa site-ului. În caz că se descoperă un eveniment fals introdus cu bună ştiinţă, vei fi automat scos din concurs. Deasemenea evenimentele trebuie să fie din zona ta şi să nu mai fi fost introduse de alt user înaintea ta. În caz că ai “dublat” un eveniment, acesta va fi şters şi nu se va socoti.

Dacă ştii detalii inedite despre un eveniment viitor care a fost deja anuntat nu ezita să le împărtăşeşti.

Punem preţ pe impresiile tale, dar nu abuza. Ştim că a fost: “frumos”, “interesant”, “inedit”, “demenţial” şi “incredibil”, deci nu ne spune într-un cuvânt impresia ta. Orice comentariu off-topic, prea scurt sau stupid va fi eliminat. Dacă insişti cu acest gen de comportament vei ieşi din concurs.

Dacă o poză valorează cât o mie de cuvinte, copyright-ul ei valorează mai mult. Dacă nu ai făcut poze sau consideri că nu sunt sugestive sigur vei face altele şi le vei posta pe acelea. Nu te lăuda cu munca altuia. Dacă se descoperă că o poză adăugată de tine este proprietatea altcuiva şi folosită fără acceptul autorului… you’re out.

Pasul II:

Vei trimite o poză cu tine purtând tricoul la un eveniment la care ai participat. Atât, e simplu! Dacă te numeri printre primii 50 care fac acest lucru poţi revendica cele 4 bilete promise care pot fi la cinema, după alegerea ta. Ne spui doar unde vrei să mergi şi noi te trimitem. Primii 50 de membri care fac acest lucru vor fi automat răsplătiţi cu 4 bilete la film. Toţi ceilalţi participanţi vor avea parte la sfârşitul campaniei de o surpriză plăcută.

Pasul III:

La finalul campaniei vom alege şeful Mişcării anti-plictis. La momentul respectiv vom da detalii despre condiţiile de a deveni şeful ales. Până atunci trebuie să activezi în site, si noi vom fi cu ochii pe tine.

Te vei distra un an, pe banii noştri! Adică vei intra gratuit la orice eveniment din România vreme de 12 luni!

Mai multe detalii, pe http://www.vinsieu.ro/regulament-campania-anti-plictis

5 thoughts on “Concurs vinsieu

  1. Acum miam dat seama unde miai lasat raspuns la comentul meu 😀 … eu cautam la mine pe log … multumesc de Link tiam dat si eu Add … si sa ne vedem la tot felu de evenimente … pana atuncea Sarbatori fericite si toate cele bune daca nu ne mai auim …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s