Posted in Relatari

Întotdeauna există ceva naşpa în spatele scenei

Vestea cum că Lucian Mândruţă şi-ar fi înşelat cu adevărat soţia m-a lăsat fără cuvinte. Şi nu este nici primul, dar nici ultimul bărbat din lume care ar face asta, dar întotdeauna Lucian mi s-a părut tipul de familist convins.

Declaraţia făcută public în urmă cu aproximativ o lună pe Antena 1, în direct, prin care îşi cerea scuze copiilor şi soţiei, specificând că o revistă de mondenităţi va publica poze compromiţătoare cu el şi care îi va periclita imaginea, părea a fi ca o farsă. Lumea a început să caute de nebună acele poze, care nu mai păreau să apară. Abia ieri şi-au făcut apariţia. Ea este tot o doamnă, măritată doar de 5 luni în momentul în care umbla deja cu Lucian. O frumoasă blondă, angajată a unei companie de telefonie mobilă (nu s-a specificat care).

Îmi pare foarte rău atunci când aud/citesc astfel de poveşti. Mă face să mă întrebe de ce unii oameni se grăbesc să se căsătorească şi descoperă, mai devreme sau mai târziu că nu erau sortiţi unul pentru celălat şi recurg la adulter. În final, înţeleg că nu au stat alături de cea/cel pe care îl credeau ca fiind jumătatea lor, şi că au găsit-o mult mai târziu.

Revenind la Lucian Mândruţa, am ajuns să îl cunosc îndeaproape (dacă pot spune aşa) în cadrul Şcolii  Naţionale de Jurnalism, la care am participat în septembrie 2008. Dintre toţi invitaţii (şi ţin să reamintesc că au fost invitaţi de seamă: Dan Diaconescu, Cornel Nistorescu, Mihai Tatulici, Cristian Tudor Popescu, Mihai Coman etc), Lucian îmi făcuse cea mai bună impresie, din toate punctele de vedere. Însuşi el, spusese la un moment dat: “Întotdeauna este ceva naşpa în spatele scenei”, şi iată că vorbele lui nu au fost doar vorbe în vânt. Chiar există ceva naşpa în spatele scenei, în viaţa lui personală, mai precis.

CANCAN dezvăluie întreaga poveste a lui Lucian şi iubitei sale, aici. Nu m-aş fi încumetat să scriu despre acest subiect, dacă nu era totuşi unul din acele personaje pe care îl admiram şi despre care aveam doar vorbe frumoase. Nu pot să îmi conturez acum părerea despre el, dar cert este că m-a făcut să îmi pun multe semne de întrebare …

6 thoughts on “Întotdeauna există ceva naşpa în spatele scenei

  1. Din pacate, de cele mai multe ori! Lasa ca dezbatem subiectul cu prima ocazie (SdC-ul din Ianuarie) daca vrei. 🙂 Sau… trimite un mail cu ID-ul tau pe adresa de mai sus si poate “vorbim” si in seara asta. 😉

  2. Dacă umbli pe stradă poţi să calci strâmb însă dacă stai în casă şansele scad spre minim. Nu am dovezi în acest sens da sună credibil cu uşoară tentă demagogică.

  3. Ce-a facut? A recunoscut? Ce bou! Dar de ce? Putea sa spuna ca a fost o inscenare, un trucaj, ceva… Putea sa jure cu mana pe Biblie, ca si multe alte persoane publice din spatiul carpato-danubiano-pontic.
    Si de ce sa-si ceara scuze public? Daca isi cerea scuze in particular nu era suficient? Sau a vrut sa se laude? Si de ce ma rog sa-si ceara scuze de la copii? Cum oare le-o fi cerut scuze:
    “Copii, stingeti tigarile alea si dati-va jos de pe sifonier ca vreau sa va anunt ceva: Nu, nu mergem la EuroDisneyland! vreau doar sa zic ca-mi cer scuze ca am inselat-o pe ‘ma-ta!”
    As compatimi-o pe Andra, daca nu ar fi o parasuta. Oricum l-a iertat deja, scorul la inselare cred ca e acum 1-4 sau 1-5 pentru Andra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s