Posted in Relatari

Vlad Popovici, noul preşedinte AIESEC Oradea

[guest post]

de Adi Seres (Vicepreşedinte pe Comunicare)

În perioada 6 – 8 Ianuarie, în cadrul unei conferinţe organizată în sala festivă a Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”, AIESEC Oradea şi-a ales noua conducere pentru mandatul 2010 – 2011. Conferinţa a început cu alegerea preşedintelui. Pentru această poziţie au fost 3 candidaţi: Alexandru Iambroszki, actual vicepreşedinte al departamentului Finanţe, Vlad Popovici, actual vicepreşedinte al departamentului Vânzări şi Carmen Apăteanu, actual vicepreşedinte pe Proiecte.

După prezentarea strategiei, fiecare dintre candidaţi a fost nevoit să răspundă întrebărilor din partea membrilor, urmând apoi o discuţie deschisă pe teme de interes general. În urma voturilor membrilor cu drept de vot, noul preşedinte AIESEC Oradea este Vlad Popovici (foto). 

De asemenea, pe lângă alegerea preşedintelui s-au ales şi vicepreşedintii. Totodată, ei trebuiau sa treacă şi de o comisie de intervievare formată din preşedintele curent, preşedintele nou ales, un fost membru AIESEC şi o persoană din partea companiilor.

Noii vicepreşedinţi AIESEC Oradea sunt: Andrei Marinoiu (departamentul Vânzări), Răzvan Isai (Comunicare), Camelia Trusmei (Exchange în relaţie cu studenţii), Carmen Apăteanu (Proiecte) şi Adrian Şarpe (Resurse Umane). În viitorul apropiat, urmează să se organizeze încă o conferinţă de alegeri pentru ocuparea poziţiilor de vicepreşedinte Finanţe, respectiv programul Exchange în relaţie cu companiile.

Conducerea în AIESEC se schimba anual, în fiecare an oferind tinerilor oportunitatea de câştiga abilităţi de conducere prin coordonarea a unui departament sau chiar a organizaţiei. AIESEC este cea mai mare organizaţie de studenţi din lume, prezentă în 107 ţări şi teritorii, cu peste 40.000 de membrii.

Misiunea AIESEC este de a aduce un impact pozitiv în societate prin dezvoltarea tinerilor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s