Posted in Filme

Vacanţă all inclusive

Din seria “Ce filme am mai văzut la Hollywood Multiplex”, recomand cu mult drag “Vacanţă all inclusive”.

Descrierea filmului via www.cinemagia.ro:

“Uneori, ca să-ţi salvezi căsnicia, să accepţi ca terapie neconvenţională o călătorie într-o insulă tropicală pare a fi soluţia cea mai simplă.

Iar când locul de destinaţie se numeşte Eden Resort, e clar ce te poate aştepta acolo: cocktailuri cu nume exotice, plimbări prelungi pe nisipul auriu, relaxare totală la spa şi plajă de voie. Pe scurt: distracţie la maximum. Bine, şi un pic de terapie…!

Dar Dave (Vince Vaughn) şi soţia lui, Ronnie (Malin Akerman) vor descoperi, alături de alte trei cupluri, adevăratul preţ al exoticei lor călătorii.

Căci, atunci când “Paradisul” e condus de faimosul guru “Îmblânzitor de cupluri”, pe nume Marcel (Jean Reno), relaxarea e rapid înlocuită de exerciţii fizice epuizante, somnul e scurtat pentru a “capta” vibraţiile răsăritului de soare. Şi nimic din toate astea nu e negociabil. Refuzul de a accepta terapia lui Monsieur Marcel se soldează cu pedeapsa maximă: excluderea de pe insulă.

 Încetul cu încetul, echilibrul căutat se transformă în certuri zgomotoase, soldate cu încercări spectaculoase de evadare din “colivia aurită”. Nimic nu mai e ceea ce părea, nici măcar relaţiile dintre “clienţii” de pe insulă.

Vacanţă All Inclusive este o comedie despre problemele pe care orice cuplu le-a trăit măcar o dată, tratate cu un umor exploziv dintr-o perspectivă inteligentă, cu emoţii în care ne regăsim cu toţii.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s