Posted in Recomandari

Monte Cristo

… sau cum la 3 pizza comandate ai una gratis

Nu am crezut că mai există vreo pizzerie în Oradea, unde pizza să îţi fie adusă în doar 15 minute! După mai multe experienţe neplăcute, când am aşteptat chiar şi două ore pentru comanda noastră, iată că, totuşi se poate şi altfel. Deşi nu este un loc recent deschis, pizzeria Monte Cristo şi-a făcut loc în rândul pizzeriilor orădene şi totuşi departajându-se de celelalte prin câteva atuuri.

Când am păşit pentru întâia oară la Monte Cristo, am fost primită într-un loc cochet, curat, aranjat cu mult bun gust, asemănător unei sufragerii, cu multe tablouri şi cu ceasuri stil epocă. Mi-a plăcut că este tipul de restaurant care îşi respectă clienţii, fiindcă la parter este amenajat exclusiv pentru fumători, în timp ce mansarda îi întâmpină pe cei nefumători. Pe lângă toate acestea, se adaugă şi un personal amabil, transformând astfel locul într-unul în care îţi doreşti să revii oricând.

Un lucru foarte important de notat este faptul că nu le lipseşte servicul delivery, oriunde în Oradea. Şi asta pentru cei mai comozi, care vor să savureze pizza de acasă sau chiar de la serviciu. Ei ne pun la dispoziţie peste 80 de tipuri de pizza, delicioase, la preţuri foarte bune.

În plus, promoţia lor nu te poate lăsa indiferent. La trei pizza comandate, a patra este gratis! Numaidecât trebuie să îţi iei prietenii sau familia şi profitat de ocazie.

Str. Ştefan cel Mare, nr. 30/A, orar zilnic: 12.00 – 24.00

Livări la domiciliu, 0745 984 410

One thought on “Monte Cristo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s