Poveste fatală

Posted on Updated on

“Poveste fatală” este unul din filmele care rulează acum pe marile ecrane. O poveste deosebit de interesantă şi greu de desluşit, un film captivant, însă, în mod paradoxal, mărturisesc că mie nu mi-a plăcut în mod deosebit.

Conform HMuliplex: “Poveste fatală” descrie povestea lui Terry Bernard, un bărbat părăsit de soţie şi care o creşte singur pe fiica lui, Angela, care suferă de o maladie ce ameninţă să o lase imobilizată. Frumoasa doctoriţă Elizabeth Clemson are o relaţie specială cu Angela şi este îndrăgostită de Terry, care suferă şi el de o boală cardiacă ce necesită un transplant urgent de inimă. După ce este găsit un donator compatibil şi Terry trece cu bine prin intervenţia chirurgicală de transplant, acesta începe să aibă viziuni înfricoşătoare şi dureri puternice de cap.

Aflând că donatorul inimii care bate acum în pieptul său a fost asasinat cu brutalitate împreună cu soţia lui în timpul unui jaf, Terry înţelege că organul ce i-a fost transplantat are o viaţă proprie şi a pus stăpânire pe corpul şi mintea lui pentru că victima doreşte să se răzbune pe criminali de dincolo de moarte. După ce omoară un paramedic, Terry îi cere ajutorul detectivului Van Doren, care nu îl ia în serios până în momentul în care ucide din nou, incapabil fiind să îşi controleze impulsurile criminale pe care i le dictează noua inimă.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s