Posted in Relatari

Sunt o fiţă de Oradea

Nici nu poate sună mai FUNNY decât atât. Sunt o fiţă de Oradea, alături de multe alte personaje din Oradea.

Un aşa-zis paparazzi a creat un cont pe hi5 care adună laolaltă diverşi orădeni, din mai multe domenii, pe care Domnia Sa (ce titlu ţi-am oferit, băiete) le consideră persoane fiţoase. Urmăresc profilul încă din primele zile de la înfiinţare – adică de vreo 3 luni -, iar azi mi-a fost dat să mă regăsesc şi eu pe acolo. De când şi până când, cine stabileşte, pe ce criterii … chiar nu pot să înţeleg, însă sunt neplăcut surprinsă de această pagină de internet. Eu mă consider o persoană cât se poate de obişnuită, ba mai mult, în ultima perioadă, m-am retras din foarte multe activităţi, astfel că nu înţeleg de unde a fost trasă această concluzie.

Printre cei care se găsesc acolo, se numără: Horea Vuşcan, Ioana Silaghi, Mihaela Bar, Gilda, Oana Mudura, Mihai Dacin, Emil Trifa, Anca Sas, Denisa Spin, Romana Fărcaş sau soliştii Picky şi Lucian Oros.

Sunt curioasă până unde se va mai merge cu această prostie.

UPDATE: la cererea mea, poza mi-a fost ştearsă, răspunsul fiind că este o chestie funny şi vezi astfel ce spune lumea din Oradea despre tine. FUNNY (NOT).

4 thoughts on “Sunt o fiţă de Oradea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s