Posted in Recomandari

Povestea s-a încheiat la BMII

Am fost neplăcut surprinsă azi când am aflat că Blue Monday II se va închide. Abia ce scrisem un articol despre el… Acum îl voi redenumi “Povestea s-a încheiat la BMII”

Poveste continuă … la Blue Monday II

În trecut îl ştiam sub numele de Time Out. Acum se numeşte Blue Monday II (situat pe strada Traian Moşoiu) şi se doreşte o continuare a clubului cu acelaşi nume. BM II este un local în care poţi savura o mâncare gustoasă, un ceai sau vin fiert, mai ales acum în toiul iernii, într-o ambianţă elegantă, acompaniată de multă muzică bună. În plus, de miercuri până sâmbătă, în fiecare seară, de la ora 20.00, sunteţi aşteptaţi la un concert de piano cu Levy GY.

Designul localului este foarte puţin schimbat faţă de ceea ce a fost înainte, însă de această dată, pe fiecare perete se regăseşte câte o pictură cu artişti mai mult decât cunoscuţi (printre care şi jazz-meni) precum: Miles Davis, George Benson, Johnny Răducanu sau James Taylor. Pe bar, un mesaj foarte optimist „What a wonderful world”, ne duce cu gândul spre frumuseţea vieţii şi spre momentele minunate pe care le putem petrece alături de cei dragi în locuri frumoase. La BM II, poţi alege dintr-o gamă variată de ceaiuri, precum roşu, negru sau verde, de la ciocolată caldă Monbana cu gust de vanilie, migdale, alune, carmanel, portocale până la cele cu aromă de afine. O dată degustate,  poţi exclama cu adevărat „What a wonderful world.”

BM II continuă povestea de succes a clubului Blue Monday. Live music tradition sincer 1996.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s