Posted in Recomandari

Pizza este atât de capricioasă la …Capriciosa

[articol publicat în revista Zile şi Nopţi, 5 – 19 februarie 2010]

De fiecare dată când ajungeam în zona în care se află pizzeria Capriciosa, îmi aminteam, întâi de toate, cu multă nostalgie de: Cireşica, librăriile Crican, Filovitae (pe atunci un magazin cu produse din Italia) sau Parcul Magnoliei.

Situată în cartierul Rogerius, pizzeria Capriciosa se face remarcată prin prisma eleganţei cu care eşti primit în interior, respectiv a raportului calitate/preţ demn de luat în considerare. Un alt aspect important este faptul că pizza îţi este servită în câteva minute, iar dintre sortimentele oferite una dintre ele este cu adevărat specială. Pizza ungurească, căci despre ea este vorba, are un conţinut bogat de ingrediente şi spre deosebire de cele cu care suntem obişnuiţi (adică cele cu şuncă, ciuperci, porumb sau măsline), aceasta conţine în plus şi …  cartofi prăjiţi! Da, pe cât de ciudată pare combinaţia, pe atât este de gustoasă. Cred că este singurul loc în Oradea cu o astfel de reţetă.

De îndată ce savurezi o pizza la Capriciosa, uiţi de nostalgie şi te bucuri din plin că peisajul pe care îl ştiai a fost înlocuit cu prezenţa încântătorului local. Iar în final, poţi exclama: pizza e bună, de-ţi lasă gura apa!

One thought on “Pizza este atât de capricioasă la …Capriciosa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s