Minunea cafelei la … Casa del caffe

Posted on Updated on

[articol publicat în revista Zile şi Nopţi, 19 februarie – 4 martie 2010]

Lună de lună, cei pasionaţi de literatură se întâlnesc la Schimb de Cărţi, într-o cafenea în Oradea. Situată pe stradă Vasile Alecsandri, nr. 5, Casa del Caffe este locul primitor pentru acest club de tineri amatori de cărţi. Dar, localul este de altfel foarte primitor pentru toţi cei care doresc să savureze o cafea într-o dimineaţă sau chiar în timpul zilei, într-un spaţiu plăcut, micuţ şi cochet. Într-o vreme, era şi gazdă pentru organizarea unor conferinţe de presă, deci poate fi dedicat atât întâlnirilor tip business, dar şi celor între prieteni.

În funcţie de zi sau de ore, există promoţii speciale pentru sortimente variate de cafele sau cocktailuri, asta pentru a îmbina utilul cu plăcutul. Iei o carte sau răsfoieşti o revistă de timp liber (Zile şi Nopţi îţi stă la dispoziţie), bei un ceai sau o cafea, îţi iei şi laptopul cu tine, pentru că ai acces gratuit la internet şi vrei să te bucuri în continuare de minunea tehnologiei, şi pur şi simplu să savurezi clipa!

Fie că eşti singur sau printre prieteni, la Casa del Caffe te simţi cu adevărat ca într-o casă a cafenelei şi, îţi vei dori să te întorci negreşit, oricând.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s