Posted in Relatari

Super trafic pe blogul meu!

Traficul de pe blogul meu a depăşit ieri limita normală, ajungând să atingă pragul de aproape 6000 de vizitatori unici într-o singură zi, adică un trafic normal pentru un ziar online, fapt ce l-a şocat pe colegul Emil Trifa.

Şi totuşi, dovada se află mai jos:

6 thoughts on “Super trafic pe blogul meu!

 1. M-a socat pentru ca e anormal. Si o va spune orice om care lucreaza in online, in Oradea, bucuresti sau unde vrei tu. Daca a fost din indexare majora pe tema 8 martie, aste e pentru ca blogurilke hostate la WordPress.com beneficiaza de un SEO mai bun, ca asa e filmul si dragostea dintre Google si WordPress. Si eu cand tineam blogul la WP dot com era mai bine indexat. Insa nu pot trai cu limitarile conturilor free si nici cu preturile lor pentru conturile pro.

  Cand am discutat mi-ai spus ca ai 5 mii pe zi, de unde am dedus ca ai constant 5 mii de o vreme. Asta insemanand ca un blog hostat moca, cu un template moca, calca in picioare in stil mare bloggeri de Bucuresti cu staif, oameni care fac bani grosi din publicitate pe blog la 2 mii pe zi constant si tot online-ul oradean (eBihoreanul, Bihorstiri, Adevarul de Seara, etc.).

  Am fost socat pentru ca mi se parea so untrue. In plus, Sitemeter nu ma pasioneaza. Cred in SATI, Google Analytics si in Trafic.ro

  1. Nu, Emil, ai inteles tu gresit. Era vorba doar despre acele zile dinaintea lui 8 martie.

   In plus, nu doar Sitemeter arata acele statistici, ci si partea de administrare a blogului. Tinem legatura.

  1. In perioada dinaintea zilei de 8 martie, lumea cauta tot felul de taguri ce contineau “8 martie”. Eu aveam o imagine cu o poezie de 8 martie, care aparea prima in motorul de cautare GOOGLE, sectiunea imagini. Asa s-a facut ca in acea perioada am avut acea explozie.

   Mi-a scazut apoi traficul si pentru ca nu am venit cu content nou, fiind prinsa in tot felul de actiuni sau chiar plecata.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s