Posted in Recomandari

Direcţia 5 m-a încântat de două ori, ieri!

După cum spuneam într-un post anterior, Direcţia 5 a revenit la Oradea, ieri, 13 martie, pentru a ne încântă de două ori. Mai întâi, o dată cu împlinirea a unui an de la deschiderea Carrefour Oradea şi mai apoi, spre seară pentru un concert de excepţie la Blue Monday.

Concertul din Era, de la ora 17, a adunat sute de orădeni, de toate vârstele, care probabil că veniseră pentru cumpărături şi au aflat între timp că va cânta şi Direcţia 5. Componenţii trupei au împărţit CD-uri celor prezenţi la faţa locului şi au fredonat melodii deja consacrate din repertoriul lor, timp de mai bine de o oră şi jumătate.

sursă foto: BIHON.

Spre seară, de la ora 23, şi-au adunat puterile şi-au revenit, la aproape un an de la concertul din acelaşi club, şi au reuşit să adune nu mai puţin de 500 de oameni în Blue Monday. Dintre melodiile lor s-au numărat: “Obsesia”, “Dacă ai şti”, “Run away”, “Şi ce dacă?”, “În niciun caz”, “Anii”, “Unde eşti”, “Te voi aştepta”, “De ce”, “Luna mea”, “De unde vine”, “Povestea noastră”, “Cu nimeni nu te-aş înlocui” şi multe altele. Nu mai puţin de două ore am fost fascinaţi de prezenţa lor încântătoare. Spre deosebire de anul trecut, când şi-au făcut timp pentru şedinte foto şi de autografe, de această dată, la finalul concertului, s-au încuiat în birou, iar accesul la ei a fost foarte greu. Cu toate acestea, am îndrăznit să le aduc revista 24FUN, în care am scris un interviu despre ei, în urmă cu un an de zile, şi au fost foarte încântaţi. Cristi mi-a mulţumit, iar eu am fost cel puţin fericită.

Nu pot să uit faptul că în sală s-a aflat şi Horia Brenciu (cu o blondă), care la finalul concertului, a ţinut morţiş să urce pe scenă şi să îi felicite personal.

Acestei bucurii, i se alătură faptul că unul dintre materialele mele despre ei, de pe acest blog, se regăsesc pe site-ul lor, recent actualizat: www.directia5.com. Linkul aferent este: http://www.directia5.com/media/ce-inseamna-un-interviu-cu-directia-5/.

Mă bucur de fiecare dată când îi aud şi văd în Oradea. Îi aşteptăm cu mult drag, oricând.

UPDATE: am găsit o înregistrare extraordinară a piesei “Seducţie” interpretată alături de talentatul Toni Şeicărescu. FELICITĂRI.

2 thoughts on “Direcţia 5 m-a încântat de două ori, ieri!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s