Spuneam într-un post mai vechi, că la ediţia de februarie a Schimbului de Cărţi, am împumutat cartea lui Răzvan T. Coloja, autor local, numită “Fabrica de Furnici”. Într-un final, pe drumul înspre Bucureşti, de săptămâna trecută, am reuşit să o finalizez.
M-a şocat. M-a surprins. M-a bulversat. E genul de carte, pe care ai vrea să îl savurezi din plin, să îl înţelegi, să pătrunzi în mintea scriitorului, să îi desluşeşti tainele, să vrei să afli mai multe … Dar nu. Pe mine m-a lăsat în ceaţă. Şi mi se întâmplă foarte rar una ca asta.
Concluzia mea despre carte este una simplă: este mult prea greu să trăieşti într-o lume paralelă cu a noastră … Totuşi, o recomand, fiind genul acela psyho, pentru care adrenalina poate atinge cote maxime …
Conform editurii Vremea, cartea este romanul de debut al tânărului Răzvan-Teodor Coloja, născut la Oradea, pe data de 23 iunie 1979.
Răzvan este absolvent al Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din Oradea, al Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii Oradea şi al Facultăţii de Informatică din cadrul aceleiaşi universităţi. A lucrat ca redactor pentru revista Connect, ca redactor-şef al revistei MyLINUX şi ca redactor-şef adjunct al MyCOMPUTER.
Sursă foto: Orădeanul
Thanks de review. 🙂
Cu placere. Sper ca nu te-am dezamagit cu putina critica!