Posted in Recomandari, Zile si nopti

Chanson Cafe, Shakfunderz

[articol publicat în revista Zile şi Nopţi, săptămâna 2-19 aprilie 2010]

Sau localul în care eşti întâmpinat de multă muzică bună

Locaţia a rămas aceeaşi, locul însă s-a schimbat. Am fost de curând la Chanson, după ani de zile, iar ceea ce am văzut acum, m-a surprins. În mod plăcut, desigur. Chanson Cafe face parte din acea categorie de localuri care te îmbie prin muzică bună, print-o selecţie atentă a pieselor difuzate, prin ambianţă plăcută şi o atmosferă de club gen 80’s. Mai mult decât atât, periodic au loc cântări live, ceea ce nu poate decât să încânte auzul.

Îmi amintesc că în urmă cu mult timp, o dată ce intrai în Chanson, gândul te ducea spre o redacţie de ziar, tocmai pe motiv că pereţii erau „împăienjeniţi” cu diverse ziare şi spre deosebire de ce se întâmplă azi, se adresa unui public ţintă foarte mic. În prezent, lucrurile s-au schimbat, astfel că localul poate primi persoane de vârste variate, dar care au, cu toţii, o pasiune comună: muzica bună.

Sursă foto: www.zilesinopti.ro

Mai mult decât atât, o dată cu încălzirea vremii, terasa devine şi ea primitoare, şi ce poate fi mai bun decât o limonadă răcoritoare într-o zi caldă de vară? Poate o bere rece. Sau mai multe. Sau o îngheţată cu multe globuri. Şi multe alte variante. Dar până ce anotimpul estival se instalează peste noi mai avem de aşteptat puţin, aşa că haideţi să profităm, din plin, de concertele live din Chanson, în toi de primăvară.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s