Posted in Recomandari, Zile si nopti

Violet Cafe

[articol publicat în revista Zile şi Nopţi, săptămâna 2-19 aprilie 2010]

Sau cum momentele de după o sesiune de shopping pot fi atât de plăcute!

iiCu toţii ştim cât de obositoare poate fi o sesiune de cumpărături! Dar ce te faci atunci când după o zi plină de alergat prin magazine, singurul lucru pe care ţi-l mai doreşti este să te odihneşti într-un loc frumos şi liniştit, departe de agitaţia oraşului? Dar ce noroc! Fiindcă chiar există un astfel de loc, mai exact în Lotus Center. Astfel că după lungi plimbări prin magazinele care ne atrag cu zecile de reduceri, ce poate fi mai relaxant decât un cocktail refreshing la Violet Cafe?

sursă foto: www.lotusmarket.ro

Situat în aripa nouă a mallului, localul s-a extins treptat de-a lungul timpului, fiind o gazdă perfectă pentru cei care vor nu doar să se odihnească după shopping, ci vor să-şi dea întâlnire cu prietenii, departe de aglomeraţia centrului sau a Pasajului. Cochet, elegant, plin de bun gust. Aşa s-ar putea descrie localul, care dă foarte mult spre cele vestice sau din capitală. Poate fi locul ideal şi pentru o întâlnire de afaceri. Mai mult. Ai posibilitatea de a alege într-o ofertă variată de cafele, cocktailuri şi deserturi delicioase, astfel că şederea ta să fie nu doar plăcută, ci şi relaxantă.

Vino la Violet Caffe & Lounge, în extinderea nouă a Lotus Center, pentru a savura aroma intensă a cafelei bine făcute însoţită de gustul fructat al brioşelor şi prăjiturilor, într-o atmosferă intimă şi reconfortantă!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s