Posted in Recomandari, Zile si nopti

La popice … înainte!

[articol publicat în revista Zile şi Nopţi, săptămâna 16-30 aprilie 2010]

Sau distracţia din mall, mai mult decât ore întregi de cumpărături

Cred că, cu toţii ne dorim ca după multe ore de cumpărături sau, doar pur şi simplu, să avem un loc unde să putem să ne distrăm cu prietenii. Să jucăm biliard sau bowling. Să facem echipe, să învingem. Ei bine, în Lotus Center există un asemenea loc.

La Billy Art Club, situat în cadrul mallului orădean, am jucat pentru întâia dată bowling. Mi-amintesc de bila aceea grea, pe care încercam să o cuprind de-a-ntregul şi să ţintesc apoi spre popice, în speranţa că voi nimeri cel puţin una. Şi încet-încet am reuşit: de la una, la două, la mai multe… chiar şi toate! Ştiu că mi-a plăcut atât de mult şi că îmi doream să nu mai plecăm de acolo prea devreme. Şi mai ştiu că erau foarte mulţi pasionaţi ai acestui joc, în jurul nostru. Dar bowlingul este doar unul dintre activităţile distractive de care putem avea parte în cadrul locului. Nici biliardul sau alte jocuri nu lipsesc. Şi ce poate fi mai plăcut decât să fii în compania prietenilor, să alegi din câteva jocuri şi să savurezi nişte licori chiar de la barul situat în incinta Billy Art Club? Toate într-un singur loc.

Aşa că, departe de toată agitaţia cumpărăturilor, ai parte de un loc plin de relaxare, unde biliardul sau bowlingul sunt la ele acasă, şi eşti primit, mereu, aşa cum se cuvine!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s