Meniul delicios de la … KFC!

Posted on

 [articol publicat în revista Zile şi Nopţi, săptămâna 16-30 aprilie 2010]

O masă completă la KFC costă doar 10 RON!

Să ne imaginăm ce bune ar fi nişte copănele de pui sau poate aripi de pui, crocante, asortate cu cartofi pai? Sună tentant? Greu de făcut? Gata cu stresul gătitului! Acum, cu doar 10 RON, le putem avea pe toate doar în câteva clipe. Nu, nu este vreo glumă!

La KFC (prescurtarea vine de la Kentucky Fried Chicken, un produs 100% american), o masă completă costă doar 10 RON. Aceasta poate include fie meniul “copane”, compus din două copane picante, o porţie de cartofi prăjiţi, o băutură răcoritoare şi o chiflă, fie meniul Bonus+ care constă în două bucăţi de Crispy Strips, două aripioare picante, o porţie de cartofi prăjiţi, o băutură răcoritoare şi o chiflă. Adăugaţi un sos de usturoi la ele … şi este de-a dreptul delicios! Sub cupola Lotus Center, în zona restaurantelor, găsim KFC-ul, gata să ne primească cu super promoţia sa. Aşa că bucuraţi-vă din plin de gustul deosebit al preparatelor oferite.

Despre reţeaua KFC din România, se poate spune că are deschise, până în prezent, 37 de restaurante în România, dintre care 16 sunt doar în Bucureşti. În plus, KFC România are chiar şi propriul blog. Mai multe detalii se pot întâlni la următoarea adresă web: http://kfcro.wordpress.com/.

Poftă mare la KFC!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s