Posted in Recomandari, Zile si nopti

Carnival’s

[articol publicat în revista Zile şi Nopţi, săptămâna 30 aprilie – 14 mai]

Sau nunţi de vis în ani de criză

Oricine îşi doreşte o nuntă de vis şi cred că orice cuplu care decide la un anumit moment să facă acest mare pas, vrea să aibă parte de o zi de neuitat. După tot ce înseamnă pregătirile aferente, ziua aceea trebuie să fie cu adevărat memorabilă. Găsirea unei săli este întotdeauna o problemă, chiar dacă oferta este una extrem de variată. Una din acele locaţii de care aţi putea ţine cont, recent modernizată şi gata să ofere spaţiu adecvat pentru nunţi de basm, este Carnival’s.

Restaurantul, situat pe Calea Clujului, asigură servicii complete pentru organizarea unor evenimentelor deosebite precum: botezuri, cununii, nunţi, aniversări, banchete, dineuri de afaceri, oferind un ambient plăcut, alături de servicii de înaltă calitate. În plus, pune la dispoziţie clienţilor săi două săli: una la parter, denumită “Rose Salon” cu o capacitate maximă de 150 de persoane, iar la etaj “Blue Salon” cu pentru până la 450 de persoane. În cazul organizării de nunţi, de menţionat este faptul că preţul unui meniu ajunge la 150 RON/persoană, incluzând aici şi diverse alte servicii oferite.

Este cu adevărat un loc elegant, primitor şi aranjat cu mult gust, astfel încât ar putea fi o decizie înţeleaptă în cazul în care s-ar dovedi a fi locaţia evenimentului dumneavoastră de vis.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s