Napoli Caffe, spirit italian în mijlocul oraşului nostru

Posted on

[articol publicat în revista Zile şi Nopţi, săptămâna 30 aprilie – 14 mai 2010]

I’m going to make you an offer and you can’t refuse

S-a deschis pe 1 februarie. De atunci, promoţiile s-au ţinut lanţ: fie că a fost vorba de reducere de 50% la băuturile alcoolice, fie că au oferit cafea din partea casei, între anumite ore.

Denumirea de Napoli ne duce cu gândul spre ţinutul italian, mafie sau The Godfather. Însă, Napoli este, în fapt, localul de pe strada Republicii (vizavi de Irish Pub) în care, o dată intrat, eşti primit cu multă căldură, cu o gamă diversificată de cafele şi cocktailuri preparate cu migală de către barmanul casei, încât te simţi atât de bine! Cu tablouri sugestive pe pereţi, amenajat de maniera în care te simţi cu adevărat pe pământ latin, Napoli este deschis de luni până vineri, între orele 08.00-23.00, respectiv la sfârşit de săptămână până la ora 24.00. Astfel, poate fi oricând un loc de destindere alături de prieteni. În plus, terasa aflată în faţa-i va deveni o locaţie numai bună pentru a te răcori în zilele calde de vară.

Acestor elemente li se adaugă Free Spot-ul. Ce ne-am face noi fără accesul la internet, fără paginile de reţele sociale, fără email sau alte programe de comunicare menite a menţine legătura cu prietenii, clienţii sau partenerii de afaceri?

Numaidecât să dăm o fugă la Napoli! “I’m going to make him an offer he can’t refuse”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s