Posted in Relatari

Ziua Bărbatului la Queens Pub

Aseară, chiar în mijloc de petrecere a Zilei Bărbatului, am ajuns şi eu la Queen’s, dar pentru o zi de naştere. Habar nu aveam ce urma să mă aştepte. O mulţime de reprezentanţi ai sexului tare se distrau pe cinste, iar moderatorul era nimeni altul decât Mihai Dacin.

Concursuri, dansul pinguinului, multă bere şi scanderberg au fost cuvintele serii. La eveniment au fost invitaţi şi reprezentanţii presei locale, şi chiar au fost mulţi. Amintesc doar câteva ziare, a căror presari s-au înghesuit la faţa locului: Bihoreanul, Adevărul de Seară, Bihon, BihorŞtiri sau 24FUN. Nu au lipsit deci: Călin Corpaş, Vali Teuca, Dan Simai, Andrei Şandor, Smaranda Chişbora sau Grigore Jucan.

Băieţii s-au simţit foarte bine şi asta cu atât mai mult cu cât i-a distrat Rose Marie Florescu, fosta asistentă a Andreei Marin, de la emisiunea cea mai longevivă din istoria TVR, adică “Surprize, surprize”.

Deşi mi-am dorit să trec neoservată, domnul Jucan a ţinut morţiş să îmi facă mai multe poze, astfel că am apărut în Bihorstiri, varianta online.

Toate ca toate, dar a fost o seară frumoasă, alături de prieteni şi de sărbătoritul serii, Viorel Muscaş.

4 thoughts on “Ziua Bărbatului la Queens Pub

  1. Cred că cea mai longevivă emisiune a TVR este “Teleenciclopedia” (a pornit în 1965). Din nefericire, n-a fost prezentată de Andreea Marin. Şi nici de Rose Marie Florescu. Dar nu e târziu.

    P.S. Cred că şi “Tezaur folcloric” e mai longevivă decât “Surprize”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s