Posted in Relatari

La Mulţi Ani, ASUO! La Multi Ani, EUROPA!

De 7 ani încoace, ziua de 9 Mai are pentru mine o dublă semnificaţie:

1. Sunt 7 ani de când ASUO (Asociaţia Studenţilor din Universitatea din Oradea), a luat fiinţă. Sunt membru fondator şi timp de 5 ani am muncit mult pentru a o creşte şi a o transforma în cea mai puternică organizaţie de studenţi din Oradea. LA MULŢI ANI, ASUO!

ASUO – Asociaţia Studenţilor din Universitatea Oradea, a fost înfiinţată în primăvara anului 2003, ca răspuns la dorinţa studenţilor de a avea o organizaţie studenţească reprezentativă la nivel de Universitate.

Iniţiativa înfiinţării a început să se concretizeze în februarie 2003, pentru ca pe data de 9 Mai 2003, ASUO să dobândească personalitatea juridică. ASUO a luat naştere din nevoia de informare, organizare, reprezentare şi susţinere a intereselor studenţilor. De asemenea, urmăreşte promovarea şi valorificarea resurselor şi a potenţialului studenţilor.

Încă de la înfiinţare, ASUO a avut o activitate puternică şi constant susţinută, reuşind să îşi promoveze imaginea de asociaţie studenţească puternică şi să încheie parteneriate şi colaborări cu companii, bănci sau reprezentanţi mass-media de renume. Imaginea ASUO a fost intens promovată prin activităţile organizate prin intermediul mass-media locală, fiecare eveniment ASUO apărând în ziare şi pe posturile de televiziune locale în cadrul ştirilor sau emisiunilor dedicate.

ASUO este cea mai mare asociaţie studenţească din Universitatea din Oradea. În luna mai a acestui an, ASUO va împlini 5 ani de existenţă şi se poate mândri cu multe activităţi, proiecte, evenimente, cu, pentru şi despre studenţi.

 Motto-ul ASUO: „Nu capacităţile noastre sunt cele care  ne definesc, ci alegerile pe care le facem.”

2. Azi celebrăm şi ziua EUROPEI, motiv pentru care Casa de Cultură a Municipiului ne invită la un concert dedicat acestei zile, la care invitaţi vor fi: HARA, Jay Ko şi Anya, respectiv Connect-R. Evenimentul va debuta la ora 19.00 şi se va încheia 3 ore mai târziu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s