Black belt programming starts with …

Posted on Updated on

de Radu Popa

Qubiz organizează Joi, 13 Mai, ora 18:00 în Aula Magna a Universității din Oradea un eveniment pentru cei interesați de IT (studenți dar și specialiști) cu titlul: “Black belt programming starts with …”;

Invitat pentru acest eveniment este Danny Pronk, CEO ProBe-ASP B.V, fiind la al doilea eveniment de acest gen la care participa în Oradea, primul fiind în 14 Aprilie cu titlul programming is a state of mind.

Dacă primul eveniment a fost unul mai teoretic, acest eveniment, pe langă o parte teoretică este axat în a oferi cât mai multe sfaturi practice pentru scrierea de cod mai performant si scalabil.

În ziua de azi datorită numarului mare de unelte de dezvoltare software programatorii se bucură de o eficientizare a muncii scurtând timpul de lucru. Totuși, câteodată se pierde din vedere care este impactul folosirii noilor tehnologii asupra performanței, stabilității și scalabilității. Se pune problema dacă programatorii au nevoie doar să folosească unelte de dezvoltare software sau ar trebui să inteleagă și lucrurile care se intamplă „sub capotă”.

Seminarul este format din 2 părți:

  • O primă parte mai teoretică în care vom discuta despre modul în care codul interacționează cu sistemul de operare și efectele asupra microprocesorului.
  • A doua parte în care vom aplica teoria din prima parte prin exemple concrete, vom discuta despre performanță, despre balanța între cod tehnic mai bun și cod mai usor de citit, unde ar trebui să tragem linie intre mentenanță și cod tehnic de calitate.

Acest eveniment este organizat de Qubiz, furnizor de servicii IT complete cu sprijinul AIESEC Oradea, face parte din Qubiz Academy, un concept prin care dorim să contribuim la dezvoltarea mediului IT din Oradea.

 Qubiz este un furnizor de servicii IT complete, romano-olandez, cu sediul în Oradea. Prin soluțiile care le furnizăm oferim calitate sporită clienților noștrii lucrând într-un mediu european. Serviciile noastre includ consultanță, arhitectură de sistem, analiză, design, dezvoltare și implementare software.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s