Palazzo

Posted on

 [articol publicat în revista Zile şi Nopţi, săptămâna 14-31 mai 2010]

Palatul nunţilor de vis

Când am văzut primele fotografii ale unui restaurant stil palat şi mai apoi l-am văzut efectiv, gândul m-a dus imediat spre palatele ceheşti. Cândva, nici nu îmi puteam imagina cum ar putea exista în Oradea sau în apropierea ei, un restaurant de acest fel.

Şi totuşi, Palazzo ne-a demonstrat că palatele nu există doar în poveşti. În conceperea lui, s-a pornit de la ideea de a exista o locaţie în care să se poată organiza aproape orice fel de evenimente: de la nunţi de vis, botezuri pline de bucurie şi petreceri fantastice de Revelion, la conferinţe oficiale, întâlniri de afaceri şi prezentări de modă.

Clădirea este construită într-un stil arhitectural clasic, care aduce cu grandiosul romanic, şi pregătită să facă faţă chiar şi celor mai exigente solicitări. Întrucât sala este foarte spaţioasă, numărul minim de invitaţi este 150 de persoane. În plus, grădina de vară, deschisă încă de anul trecut, contribuie şi ea la mirificul peisaj.

Cert este că un asemenea loc poate constitui idealul atunci când vă hotărâţi să organizaţi un eveniment deosebit. În plus, personalul restaurantului se implică în întreaga organizare, incluzând aici: decorarea salii, angajarea de formaţii şi asigurarea preparatelor culinare. Detalii suplimentare se pot găsi şi pe site-ul aferent: http://www.palazzo-oradea.ro/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s