Cum a fost la Top Talents 2010?

Posted on

Aşadar am participat pentru a doua oară la TOP TALENTS. Faptul că am reuşit să ajung acolo doi ani consecutiv înseamnă mult şi chiar nu m-aş fi aşteptat să fiu selectată din nou. Despre ediţia din acest an, a treia la număr, am doar cuvinte de laudă, faţă de precedentă în care s-au simţit diverse probleme, peste care în fond am putut trece.

Organizată în cadrul Institului Bancar Român din Bucureşti, timp de 2 zile, 250 de tineri din întreaga ţară am participat la diverse workshopuri şi traininguri susţinute de leaderi adevăraţi din cadrul unor multinaţionale.

Ziua 1

Prima zi a debutat cu sesiunea de deschidere, în care am aflat diverse informaţii interesante despre numărul total de participanţi înscrişi (peste 2200), dar şi alte statici făcute de către organizatori.

De la ora 11.30 pe “scenă” au intrat: Guy Reynolds, GM Colgate – Palmolive, Tinu Zoicaş – Director Sales Projects CEEMA Kraft Foods care ne-au vorbit despre « Wrongs and Right in my career ». Mai târziu, urmând aceeaşi temă, ne-au încântat cu poveştile lor de succes: Richard Malaton, General Manager L’Oreal România, Marco Kind – Chief Marketing Officer Vodafone România şi Adela Jansen (tipul acela de femeie frumoasă şi deşteaptă) – director HR BRD Group Societe Generale.

Un seminar deosebit a fost cel susţinut de Adrian Florea, Managing Partner TrendConsult, cel care a fost desemnat „Trainerul Anului 2009”, care ne-a explicat traseul de la „Talent la Performanţă”, făcând analogie la cazul personal, pornind de la viaţa sa profesională şi personală.

Ultimul, dar nu şi cel din urmă, o apariţie mereu magnifică, a fost Dan Puric, a cărui subiect de discuţie a fost „Cariera bazată pe principii”. Sincer, personal, m-a lăsat profund impresionată graţie pasiunii sale pentru artă şi teatru, de cele mai multe ori făcute în mod absolut voluntar. Ne-a evidenţiat desigur societatea românească în care sunt promovate non-valorile, în defavoarea lucrurilor care contează cu adevărat.

Ziua 2

În ziua a doua, în faţa noastră s-a ivit aceeaşi prezenţă fascinantă, a Adelei Jansen, de la care am aflat cât de important este să îmbini viaţa profesională cu cea personală şi cum poţi să reuşeşti astfel. A fost urmată apoi de Miha Pogacnik, violonistul venit tocmai din Slovenia pentru a ne povesti despre „Chaos and Innovation in your career”. Combinând într-o manieră reuşită talentul său artistic cu cel de povestitor, Miha s-a detaşat de departe de toţi ceilalţi invitaţi.

Mijlocul zilei a fost marcat de workshopurile: BRD, Colgate-Palmolive, L’Oreal România şi Kraft Foods. Am învaţat lucruri interesante de la cei de la L’Oreal.

În cele din urmă, ne-am luat rămas bun unii de la alţii, dar s-au legat prietenii, ba mai mult a fost o revedere cu mulţi colegi dragi şi ne-am primit şi diplomele de TOP TALENTS.

Felicitări organizatorilor, echipa Catalyst, şi le doresc ca la anul să fie şi mai reuşit!

Advertisements

3 thoughts on “Cum a fost la Top Talents 2010?

  O zi la FCSB « EFEMERIDE said:
  18 May 2010 at 19:05

  […] 19:04 (Relatari) Tags: FCSB, Steaua Bucuresti, Top Talents Nu doar că am reuşit să particip la TOP TALENTS 2010, ci am petrecut în plus şi o zi în Ghencea, chiar înainte de meciul dintre FC Steaua Bucureşti […]

  crina said:
  18 May 2010 at 19:43

  si eu vreau sa ajung la o astfel de conferinta la anul, mi-e dor sa stau in preajma unor oameni care ma inspira de genul celor pe care i-ai enumerat

   Alina Gâdoiu responded:
   18 May 2010 at 19:48

   Si eu iti doresc 🙂 Te pup cu drag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s