Posted in Guest post, Recomandari

„World Citizenship IV”-un proiect de succes ce a ajuns la final

De Răzvan Isai

„World Citizenship” este un proiect coordonat de AIESEC Oradea, ce se adresează elevilor de clasa a XI-a, iar scopul acestuia este de a-i ajuta pe tinerii liceeni să-şi contureze un plan de carieră şi să ia o decizie privind studiile pe care le vor urma după terminarea liceului. Pe lângă acest scop principal, proiectul de faţă le-a oferit participanţilor training-uri relevante pentru dezvoltarea persoanală şi anume: motivare, leadership, dezvoltarea abilităţii de a vorbi în public.

Nota unică dată de subiectul articolului este faptul că training-urile au fost ţinute de către cele cinci studente, venite prin intermediul programului Exchange. Nana (Georgia), Sabina (Serbia), Tanaya (India), Maryse (Camerun) şi Peng (Tailanda) au transformat un cadru de învăţare obişnuit într-unul internaţional.

Succesul acestui proiect este demonstrat în special prin numărul mare de participanţi-70 elevi de la mai multe licee orădene. Reacţiile lor, dar mai ales prezenţa continuă la training-uri au demonstrat eficienţa acestui proiect, iar faptul că acum se simt mai stăpâni pe ideea de viitoare carieră exemplifică reuşita celor care au organizat proiectul precum şi obiectivele îndeplinite în final.

Evenimentul de închidere al acestui proiect va avea loc în data de 28 mai, de la ora 14:30, la sala festivă a Colegiului Naţional”Mihai Eminescu”, unde sunt aşteptaţi să participe elevii implicaţi, conducerea liceelor partenere precum şi membrii AIESEC.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s