Posted in Recomandari

Sosul de usturoi de la Lucapiero

[articol publicat în revista Zile şi Nopţi, 28 mai – 11 iunie 2010]

Bun de tot!

De fiecare dată când mă gândesc la pizzeria Lucapiero, o asociez cu acele sosuri mai mult sau mai puţin picante, aşa cum în puţine locuri din Oradea găseşti. De departe cel mai bun dintre ele este cel de usturoi, preparat din bucăţi fine de usturoi „înmuiate” în ulei de măsline. Se poate lua şi la pachet şi costă doar 1.5Ron! Dintre celelalte sosuri (poate la fel de grozave), aş mai aminti: sos pomodoro (pomodoro pelati, ulei de măsline, mirodenii), sos picant (ulei de măsline, peperoncino), sos busuioc (ulei de măsline, busuioc), sos oregano  (ulei de măsline, oregano).

Şi pentru ca bucuria să fie desăvârşită, la o pizza cumpărată primeşti una gratis. Fie că cereţi o pizza normală (30 cm), fie una grande (40 cm), de tip clasic sau bonisimo, promoţia rămâne valabilă şi trebuie profitat din plin de ea! Făcută după reţete vechi, folosind ingrediente de bună calitate şi coaptă în cuptor tradiţional cu lemne, adevărata pizza vă ajunge acasă, la biroul sau oriunde în Oradea.

Situată pe strada Mihai Eminescu, vizavi de Inspectoratul Şcolar, pizzeria Lucapiero este deschisă de luni până vineri între orele 12.00-23.00, iar sâmbăta de la 16.00-24.00. Mai multe informaţii pe www.lucapiero.ro.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s