Posted in Recomandari

Vino să bei toată vara bere la halbă

[articol publicat în revista Zile şi Nopţi, 28 mai – 11 iunie 2010]

La Old Mill, la o halbă luată primeşti una GRATIS!

De fiecare dată când vorbim despre Old Mill, gândul mă duce spre: pizza cu diametru de 33 cm la un super preţ 10,99 Ron; şniţele uriaşe şi pentru împătimiţii berii, o super veste: „Vino să bei toată vara bere la halbă”, concret la o halbă primeşti una gratis. Şi promoţiile continuă!

Îmi amintesc că atunci când l-au deschis, în urmă cu mai bine de un an de zile, Old Mill (La Moara Veche) a devenit celebru dintr-un foarte important motiv: un preţ imbatabil în Oradea pentru pizza!. Ce contează foarte mult este faptul că cei de acolo deţin o gamă largă de feluri de pizza, iar una din cele mai gustoase este chiar pizza Old Mill, plină de ingrediente care mai de care mai bune. Oricare variantă aţi alege-o dintre cele existente, nu vă va părea rău şi vă veţi şi sătura!

Old Mill este restaurantul cu o capacitate de 180 de locuri, împărţit pe trei zone: nefumători, fumători şi un mini-bar. Şi de cele mai multe ori, se dovedeşte a fi neîncăpător pentru cei care îi calcă pragul. Dacă aţi fost vreodată în Old Mill, cu siguranţă vă veţi întoarce negreşit, şi asta cu atât mai mult raportul calitate/preţ este unul ce nu poate trece neobservat: foarte bun! Sunteţi aşteptaţi cu mult drag la Old Mill.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s