Posted in Relatari

Există loc sub soare pentru toată lumea, din nefericire celor mai mulţi le place umbra

După cum spuneam într-un post ceva mai vechi, în cadrul acestui blog se găseşte un meniu intitulat sugestiv DESPRE TERMENI ŞI CONDIŢII.

Ca atare, nu voi aproba comentarii care mi se adresează mie sau altor comentatori ai acestui blog şi care nu respectă nici cea mai mică urmă de bun simţ. Fac această remarcă, fiindcă din nou, au apărut blogcomentatori, NO NAME, plini de frustrări în sufletul lor hain, care şi-au dat cu părerea nefondat. Deşi nu ar trebui să le acord nici măcar o literă pe acest blog, iată că vin din nou cu această menţiune (care se află şi meniul mai sus menţionat):

“Eu îţi spun BINE AI VENIT pe blogul meu, dar trebuie să ştii că acest loc este parte din sufletul meu şi reprezintă jurnalul meu de pe internet, aşa că îţi interzic să intri cu bocancii plini de noroi sau cu orice altă încălţaminte care mi-ar putea murdări acest locşor. Mai exact, dacă nici până acum nu ai înţeles, te informez că NU voi ACCEPTA comentariile jignitoare, reclame, spam-uri sau orice fel de mesaje grosolane. Eu te-am primit frumos şi aştept din partea ta să te comporţi asemenea.”

Şi dacă totuşi nu te poţi abţine, ai măcar tăria de a-ţi asuma responsabilitatea şi lasă-ţi adevăratele contacte la vedere şi accesibile sau mai mult scrie-mi “ce te doare” pe adresa de email menţionată în meniul cu informaţii despre mine.

De frustraţi şi mari inteligenţi este plină lumea. Dar vorba aceea tu faci parte din acea categorie care preferă umbra în locul soarelui “Există loc sub soare pentru toată lumea, din nefericire celor mai mulţi le place umbra”. Vă doresc să scăpaţi de frustrări şi să ieşiţi un pic la soare spre a vă încălzi!

Orişicum, nimeni nu este obligat să îmi citească blogul, sau dacă tot o face şi nu îi place, este liber să părăsească acest loc, dar să nu lase noroi după ei.

Toate cele bune să se adune!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s